x

Dijamant ponovo na naslovnim stranama

'Rat' između Wande i Intera oko Icardija još traje, u priču uključen i Džeko

Priču oko Icardijevog produžetka ugovora sa Interom već je svima dobro poznata.

Argentinac ima ugovor sa Nerazzurrima do ljeta 2021. godine, a slavni italijanski klub čini sve kako bi ga još duže 'zaključao' na Giuseppe Meazzi. Ipak, to ne ide tako lako, a problem predstavlja Icardijeva djevojka i agent Wanda Nara koja se bori da osigura što bolji ugovor svom 25-godišnjem dečku.

Italijanski mediji, tačnije Calciomercato, danas donosi informaciju kako čelnici Intera neće do ljeta sjediti prekrštenih ruku, već će pokušati da na vrijeme osiguraju zamjenu za Argentinca ukoliko on ode u Real Madrid na kraju sezone kako se špekuliše.

A, Interova prva želja je Edin Džeko. Napadač Rome prema navodima pomenutog izvora ne bi imao ništa protiv da ponovo sarađuje sa nekadašnjim trenerom Vučice Lucianom Spallettijem, pa bi prihvatio ponduu Intera da u Milanu nastavi karijeru.

Isti izvor prenosi kako se ipak treba sačekati kako bi se vidio razvoj situacije sa Icardijem, ali da bi se vrlo lako moglo desiti da upravo Džeko bude njegov nasljednik.

Podsjetimo, bh. Dijamant se već i ranije dovodio u vezu sa Interom, a posebno nakon što u prvoj sezoni nije briljirao u dresu Rome.


(Sport Sport)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.