x

Rat se nastavlja: Miljana udarila Luni na bolnu tačku, blogerka van sebe!

Rat između Miljane Kulić i Lune Đogani ne jenjava, pa je Miljana pomenula i blogerkinu bolnu tačku - roditelje i bivšeg dečka Slobu Radanovića i njegovu nekadašnju suprugu Kristinu Kockar.  

Kontroverzna Nišlijka izgleda da ne može da podnese vezu blogerke i svog nekadašnjeg prijatelja Marka Miljkovića, a ni Lunine riječi. Miljana se naljutila kada je čula da ju je Luna uvrstila među "kokoške".


- Ti za ljubav moraš da moliš. Mene tvoja veza ne zanima. Da li si svjesna da se tvom momku Dragana Mitar sviđa? Tebe Dragana boli. Ti si za mene u ovom rijalitiju jadna i bijedna. Ti si jadnica koja je molila da ovdje uđe pravi muškarac. Ovom momku (Marko Miljković, prim. aut.) do tebe nije stalo. On gleda samo svoj plasman i on je kao i ti jadan i bijedan. Kokoško, sjedi i ćuti! Tebe niko ne voli, ti si najviše ponižena i drago mi je zbog toga. Drago mi je da Kija i Sloba budu sretni, a ti si nebitna. I svojim roditeljima si nebitna - bila je oštra Kulićeva.


- Šta udaraš na roditelje, smradu jedan, g*vno jedno! Ti si jedna smećarka koja umije samo da spominje roditelje. Smrduljo jedna! vikala je Luna vidno uznemirena.

Podsjetimo, čarke između ove dvije zadrugarke počele su prije neki dan, kada se u sukob između Lune i Dragane Mitar umiješala Miljana, koja je tada istakla da Marko ima veće simpatije prema bivšoj modelsici.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.