x

STRAH U PORODICI

Rat za milione: Vanbračni sinovi Tozovca u trci za njegove pare i nekretnine! Kome pripada nasljedstvo?

Prijatelji legendarnog pjevača kažu da očekuju da se njegova djeca, koja žive u inostranstvu, pojave kako bi tražila svoj dio nasljedstva, na koje i imaju pravo jer ih je priznao.

Nakon sahrane Predraga Živkovića Tozovaca počeće i borba za njegovo nasljedstvo.

Pojedini prijatelji legendarnog pjevača kažu da postoji mogućnost da se njegovi vanbračni sinovi pojave i traže svoj dio, na koji imaju pravo jer ih je Tozovac priznao.


Imovina koju je čuveni muzičar stekao za života na ostavinskoj raspravi može da bude podijeljena između njegove vanbračne djece i supruge Mime. Kako kažu njegovi prijatelji, dosta je zaradio jer je decenijama bio jedan od najboljih i najuspješnijih pjevača, a imao je i dva stana i kuću. Inače, kako je i sam Tozovac jednom prilikom rekao, njegova vanbračna djeca žive u inostranstvu i nisu skoro dolazili u Srbiju.


On je izbjegavao da priča o njima, ne samo u javnosti već i sa prijateljima, koji samo znaju da oni postoje, ali ništa više od toga. Sve detalje tog odnosa znala je samo njegova supruga.

- Imam dva vanbračna sina, ali to je moja privatna stvar. Neka su oni živi i zdravi, ali moji sinovi su stvoreni slučajno. Jedan živi u Americi i on već ima sina Marka. Kamo sreće da imam sad sto Srba kojima sam otac. Bio bih najsrećniji čovjek na svijetu - rekao je prije devet godina pjevač za Kurir. Tozovac dugo nije bio u kontaktu sa sinovima, a jednog od njih, kako se pričalo na estradi, dobio je sa jednom mnogo lijepom pjevačicom, koju su svi jurili, ali koja nije bila poznata.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.