x

Razočarala si me, kako možeš tako da se ponašaš? Zerinina majka se javila, a Hećova grcala u suzama! Dobila je poruku i od bivšeg muža s kojim ima kćerku!

Zerina Hećo dobila je poziv od majke u rijalitiju, a ona joj je odmah "očitala bukvicu" kako treba da se drži što dalje od Baneta Čolaka.

 Majka rijaliti učesnice izrevoltirana je što su Bane i Zerina "zakopali ratne sjekire", a pomenula je i bivšeg muža svoje kćerke - Rusmira.


"Čuješ li me? Ni blizu dotičnog. Napravila si grešku, razočarala si fanove, razočarala si mene. Ni dobro jutro mu ne govori. Imaš ogromnu podršku, ali sve to pada u vodu kada priđeš alkoholu, jer to ne priliči majci. Zerina, prati me ne znam kada ću dobiti poziv", rekla je ona, a Hećova je završila u suzama i željela da čuje kćerku Saru.


"Sari praviš problem. Banetu ni dobro jutro, jer tako praviš problem Sari. Slušaj šta ti Jelena Krunić govori, držite se skupa. Nemojte da me razočarate, ni blizu alkohola. Imaš ogromnu podršku, ali svi ti kažu da se držiš podalje od dotičnog. Slagao te je, nikakav problem nemam sa Rusmirom. Naljutila si me, nasekirala si me. Kako možeš tako da se ponašaš. Nikome ne vjeruj, da se nešto desi, ja bih došla pješke do tebe. Rekao ti je Rusmir, pusti neka te vrijeđa, pusti, pusti", završila je majka.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

..

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.