x

zainatila se

Razotkriću sve voditeljke koje su preko kreveta došle do pozicije! Jovana Jeremić spremna da otkrije imena: Ljubavnici im prave djecu!

Voditeljka Jovana Jeremić iznijela je skandalozne tvrdnje da su pojedine koleginice dobile posao preko kreveta uticajnih muškaraca.

Kako kaže, spremna je da ih razotkrije i poručila da će mnogi ostati šokirani kada budu vidjeli "imena na spisku".

"Progovoriću o ženama koje se predstavljaju kao velike voditeljke i novinarke koje rade po medijima, naravno, velike pod znacima navoda. Nije poenta novinarstva da budeš nepristojan. Te novinarke nemaju informacije, one lažu. Nemaju dva grama mozga, nemaju znanje, pa idu na bezobrazluk. One su isfrustrirane jer nemaju svoje muževe. Ljubavnice su uticajnih muškaraca i ne znaju ko im je pravio djecu. Razotkriću sve one koje su preko kreveta došle na pozicije", rekla je Jovana i dodala da je ona sama sve stekla poštenim radom.


"Mnoge mi se smiju pošto reklamiram stvari na Instagramu, ali ja sam kupila drugi stan. I meni se zna da nisam ku..a i zna se ko je otac mom djetetu. Ne zna se ko je ćale njihovoj djeci. Rađale su djecu oženjenim muškarcima. Neke su isfrustrirane jer nisu na nacionalnoj televiziji".


Jovana dalje otkriva da zna koje bi voditeljke voljele da su na njenom mjestu i kojima je želja da rade na televiziji Pink.

"Nijednoj koleginici nisam preuzela slavu. One nisu imale moje šerove nikada. Nije ih doveo narod na mjesta na kojima sjede, već švaler koji im je pravio djecu. Ja se nisam ni sa kim vozila da bih bila ovdje gdje jesam. To zna cijela Srbija. Bog je rekao da ću ja biti ta jedna koje neće da uspije na način na koje su one uspjele", rekla je voditeljka.

.

.

.

..

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.