x

Razotkrivanje! Mensur uništio Koraćevu, zadrugari ga podržali: Ana ide preko da je j..u!

U Bijeloj kući nastala je opšta pometnja kada je Ana Korać prozvala Minu Vrbaški da je ološ od čovjeka i da je najveći folirant, pa je njen dečko Mensur Ajdarpašic ustao da je odbrani i za Koraćevu iznio šokantne detalje.

Naime, Ana nije birala riječi kada je pričala o svojoj nekadašnjoj drugarici Mini, pa je po njoj osula drvlje i kamenje, što se Crnogorcu nije nimalo dopalo, pa joj je zapušio usta.

Ana: Mina je loš čovjek, to smo mogli da vidimo u sve tri sezone. Niti je komentarišem niti je vidim. Komentarisala sam nju i Mensura, meni je njega žao. On je u suštini dobar, ali da ona njega čini takvim i pravi od njega agresivca i nekoga ko skače za svaku sitnicu.


Kako je Mensur bio izrevoltiran svime što je čuo o svojoj djevojci, on je udario nisko Anu Korać kad joj je spomenuo šoping i putovanja sa njenim prijateljicama.

Mensur: Ana treba da brine šta radi na svojim putovanjima, u šopingu, šetnji.

Ana: A ti treba da brineš o svojoj djevojci, koja gleda mog dečka. Znači, Mina je jedna nesrećna djevojka koja je puna zla, ne zna više šta da radi. Mislim da je odlijepila za Davidom, to je moje mišljenje. Primijetila sam sinoć na žurki kada smo David i ja bili srećni, plesali smo zajedno, ona je izašla sa žurke.

Mensur: Ostavi se ti sada Davida i Mine, nego mi odgovori šta radiš sa drugaricama preko na rođendanima? Ko tamo bude osim vas? Neke starije čike, je l' da?


Ana: Ja se sa svojom drugaricom viđam van Srbije, svi znaju zašto. Ja ću da se viđam gdje god ja poželim! Ja se sa Davidom tad dopisujem i naravno da mi je falio! David se sa mojim prijateljicama ne viđa, neće da ide i on! On ima svoje priče sa svojim drugarima!

Mensur: Čime se ti baviš, Ana? Odakle ti pare za sve to? Luksuzni hoteli, po 2.000 eura za noć. Šoping koji košta po 20.000 eura. David taj život ne može da podrži. Ona je u ozbiljnoj svjetskoj priči.

Ana: Ja sam od čovjeka u Turskoj napravila milijardera, ja zarađujem na marketingu. Zaradila sam u Turskoj onoliko koliko ti nećeš za 15 godina.


Mensur: Sticajem okolnosti znam neke imućne ljude i ne želim ovdje da iznosim ono što sam od njih saznao. Ana ne priča Davidu sve iz svog života. Ona ide preko, odradi posao, a onda u Beograd Davidu donese pare.

Dragojević je bezuspješno pokušavao da je odbrani.

David: Ja sam prvi rekao da se čuje sa svojom drugaricom, za tu zaradu neću ni komentarisati. Naravno da treba da ide sama, ja njoj vjerujem. Da navedem primjer, ona je mene zvala milion puta, druga je slala da me probudi. Ja spavao. Ne volim da budem privjezak, ona ide sama sa svojim drugaricama.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.