x

Razveli se Darko Lazić i Ana Sević: Svi detalji! Evo šta je sve ostavio Ani i šta su se još dogovorili! Odlučeno kome će pripasti kćerkica Lorena!

Darko Lazić i Ana Sević konačno su se zakonski razveli, i to 16. maja, baš kada ih je paparaco Kurir Starsa uslikao zajedno. To je i sam pjevač potvrdio, a odmah je otkrio i da je bivšoj supruzi ostavio stan, kao i da je starateljstvo nad Lorenom dobila Ana.

Njih dvoje su se očigledno prijateljski rastali, jer su odmah nakon Drugog osnovnog suda otišli u jedan restoran na piće, gdje smo ih tada zatekli vidno raspoložene. Lazić je ispričao da je sve proteklo u najboljem redu tokom brakorazvodne parnice.

- Ana i ja smo civilizovani ljudi, i dalje smo u odličnim odnosima, jer prvenstveno smo uvijek bili prijatelji, a pritom imamo kćerku, koju volimo najviše na svijetu - počeo je Darko, a na naše pitanje o tome da li je bilo zatezanja oko starateljstva nad Lorenom, poručio je da su tu imali najmanje problema.


- O svemu smo se dogovorili. Kćerka će živjeti sa Anom, ali će prvi i treći vikend u mjesecu provoditi kod mene. Za praznike smo se isto dogovorili da ih dijelimo jednako, jedan praznik malena je kod mene, drugi kod nje. Sada je najbitnije da je ona najsretnija i da će uskoro upoznati brata - ističe folker i priznaje da se sada najviše raduje što će njegova vjerenica Marina Gagić uskoro na svijet donijeti njihovog sina, kome će dati ime Mihajlo.


- Sada mi možemo da planiramo vjenčanje, ali prioritet nam je da sredimo kuću dok se sin ne rodi. Bebica je dobro, raste svaki dan, jedva čekamo da stigne i da ga i mi i Lorena upoznamo - kaže Darko i dodaje da će Ana i njegova kćerka ostati u stanu u Beogradu u kom su ranije živjeli zajedno.

- Stan u Filmskom gradu ostaje Ani i Loreni, što je logično. Ne želim da se dijete seli, da se privikava na drugi dom, vrtić, društvo. Sve u svemu, presrećan sam! - kaže pjevač.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.