x

Razveo se Mirko Gavrić: Govorio je da je ona njegova ljubav za cijeli život, za njega su pričali da je gej! Ovo je prava istina o braku bivšeg zadrugara!

Mirko Gavrić razveo se od „Pinkove zvezde“ Dragane Rakčević. Kada su se u februraru 2016. godine vjenčali mislili su da će to biti ljubav za cijeli život, međutim to se ipak nije dogodilo.

- Nakon što je Mirko izbačen iz rijalitija njihov odnos postao je sve lošiji i nikako nisu uspjeli da pronađu zajednički jezik. Shvatili su da se ljubav između njih ugasila i da svako treba da nastavi svojim putem. Poslije nekoliko pokušaja da spasu svoj brak i vrate se sretnim danima, pjevački par donio je odluku da ne mogu da pronađu kompromis za njihov brak. Sporazumno su podnijeli papire za razvod braka i time okončali postupak brakorazvodne parnice brzo - prenio je izvor upućen u cijelu situaciju.


Mirko i "Pinkova zvezda", Dragana Rakčević, navodno su se dogovorili da poslije razvoda ostanu prijatelji. Njih dvoje su tri godine bili u braku iz koga nemaju djece, a oko podjele imovine dogovorili su se van suda. Nije bilo teških riječi i optužbi ali svako je krenuo na svoju stranu.

Podsjetimo, još u rijalitiju "Zadruga" povela se priča o tome da Mirko ima sklonosti ka istom polu, a te priče podgrijali su sami zadrugari koji su ga vrijeđali po tom osnovu u toku žučnih svađa.

.

.

.

.

.

.

.

..

.


.(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.