x

kraj estradnog braka

Razvodi se Ajša Kapetanović: Priča se da ju je osvojio oženjeni muškarac, njena majka tvrdi da to nije istina!

Okončan je još jedan estradni brak. Na početku bila je to ljubavna bajka koja se krunisala brakom, kasnije i sinom koji je nastao iz te ljubavi.

Naime, prema informacijama do kojih je došao „Express“ magazin, mlada pjevačica narodne muzike Sarajka Ajša Kapetanović stavila je tačku na brak. Već duže vrijeme se šuškalo o tome, ali kako Ajša tako i njen suprug su šutjeli o tome i vjerovatno su htjeli svom braku dati još jednu šansu.


Ali, kako je estrada jedna velika džungla i svi oni koji u njoj ne uspijevaju opstati i ostati svoji veoma brzo podlegnu lažnom glamuru. Tako je prema saznanjima Expressa Ajša Kapetanović ušla u vezu sa jednim oženjenim muškarcem, i to izvjesnim Damirom koji je prati na nastupima kao klavijaturista. 


S druge strane, majka Ajše Kapetanović, Gordana Stanić Kapetanović, u prepisci s novinarom Expressa potvrdila je informaciju da se njena kćerka razvodi, ali kako kaže ne zbog oženjenog Damira. 

-Da, razvodi se Ajša, ali ne zbog Damira (op.a. muzičara)! Ne znam ni jesu li radili zajedno kada su oni odlučili da se razvedu.

.

.

.

.

Izvor: Express

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.