x

Razvodi se Andreana Čekić: Pjevačica objavila otvoreno pismo!

Andrena Čekić je na svojim društvenim mrežama objavila otvoreno pismo u kojem je obavijestila javnost kako se razvodi! Taman kada smo pomislili kako je uplovila u mirnu luku, naročito nakon što je prošle godine isplivala prepiska njenog muža i jedne starlete, kao grom iz vedra neba je odjeknula vijest kako se Andreana razvodi. 

Kako je njen suprug Ivan Miladinović ujedno i njen klavijaturista, Andreana je u pismu objasnila da li će doći i do prekida saradnje na poslovnom polju. U cjelosti prenosimo otvoreno pismo pjevačice:


- "Kako javnosti objasniti da se razvodimo, a da smo prijatelji i kolege prije svega? Kaže Ivan "Uvijek možemo reći da smo shvatili da umijemo napraviti najbolju svadbu i da se sad komotno možemo razvesti!".

"Da, okrenućemo to na "šalu". Umjetnici nikad nisu imali obične načine, u tome i jeste sreća.

Dragi prijatelji, mediji i saradnici...

Ovim putem vas želim informisati, kao što to obično i uradim kada smatram da imam nešto važno da kažem. Ivan i ja imamo prije svega dugogodišnju profesionalnu saradnju, koja se neće prekidati zbog razvoda, jer oboje smo svjesni da smo odličan "team" i da smo zajedno godinama gradili sve do čega smo danas stigli. Kad pogledamo oko sebe, oboje smo ponosni i srećni, a što je najbitnije - jedno drugom smo bili i ostajemo prijatelji, a to je najbolji oblik ljubavi.

Odlučili smo da nećemo davati izjave. Ovo otvoreno pismo važi kao jedino javno saopštenje sa naše strane i zamoliću sve medije da to ispoštuju.

Andreana Čekić."


Inače, Andreana i Ivan su se vjenčali u maju 2016. godine. Nekoliko mjeseci kasnije ona je imala i spontani pobačaj, a u maju 2017. godine osvanula je prepiska njenog muža i izvijesne starlete Gordane Terzić. 



KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.