x

stavila tačku na brak

Razvodi se Jovana Jeremić: Ne živimo zajedno, tako je najbolje za sve!

Voditeljka Jovana Jeremić je konačno odlučila da otkrije šta se zaista dešava između nje i supruga Vojislava Miloševića. Voditeljka je priznala da je došlo do kraha braka i da se razvode.


"Kako bismo stavili tačku na sve spekulacije, tračeve i dezinformacije, zajedno i u dogovoru smo donijeli odluku da obavijestimo javnost da smo, nakon četiri godine braka, odlučili da se razvedemo. Istina je da već neko vrijeme ne živimo zajedno, ali je isto tako i istina da smo nas dvoje u odličnim i prijateljskim odnosima i da nam je oboma na prvom mjestu sreća naše kćerkice Lee", rekla je Jovana i dodala:


"Kao i do sada, o svim važnim stvarima koje se tiču nje, dogovaraćemo se zajedno, ali ćemo svoje živote voditi odvojeno, jer smatramo da je tako najbolje za sve. Hvala unaprijed svima što poštujete našu privatnost, jer je to sada nešto što nam je veoma važno, kako bismo bez nepotrebnih komplikacija završili proceuduru razvoda braka, koja sama po sebi nije ni malo laka i prijatna. U budućnosti se nećemo oglašavati povodom ovog pitanja, hvala na razumijevanju. Sa poštovanjem, Vojislav Milošević i Jovana Jeremić", rekla je Jovana u saopštenju.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.