x

Razvodi se omiljeni unuk kraljice Elizabete

Peter Phillips unuk kraljice Elizabete razvodi se od svoje žene Autumn Phillips nakon 12 godina braka. Par ima dvoje djece, Savannu (9) i Islu (7).

Peter radi kao marketinški konzultant, svoju ženu Autumn (također konzultanticu) upoznao je na Velikoj nagradi Kanade u Montrealu, njenom rodnom gradu.

Vjenčali su se 2008. godine. Časopis People je jednom prilikom istaknuo da je Peter, kad se rodio, bio peti u redu preuzeti prijestolje, ali sada kada je rođeno još nekoliko nasljednika, pao je na 15. mjesto.

Unatoč tome, Mirror piše da je Peter omiljeni kraljičin unuk.

Peter i Autumn nemaju kraljevske titule i ne smatraju se radnim članovima kraljevske obitelji. Kraljica im je ponudila počasne titule, koje je princeza Anne (Peterova majka, kraljičina kći) odbila, pa su njena djeca Peter Phillips i Zara Tindall odrasli bez titule. Njihov otac, kapetan Mark Phillips, bio je običan čovjek kada se oženio princezom Anne, pa je i on odbio titulu od kraljice.

Veoma sam sretna što su oba moja roditelja odlučila ne koristiti titule i što smo odrasli s mogućnošću raditi sve što želimo, istaknula je Zara.

Savannah i Isla su veoma bliske sa svojim kraljevskim rođacima princom Georgeom i princezom Charlotte. Savannah je 2018. godine postala senzacija kada je prekrila Georgeova usta tijekom godišnje manifestacije Trooping of the Colour, prenosi Index.

Buckinghamska palača nije izdala službenu izjavu o rastanku, prenosi InStyle.


(jabuka.tv)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.