x

Šta je ovoj ženi?

Reakcija svekrve Anastasije Ražnatović nakon vijesti o trudnoći je šokantna, evo šta je sada uradila! (Foto)

Kao bomba odjeknula je vijest da Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj uskoro postaju roditelji. Cecina nasljednica trudničke dane provodi u Španiji sa svojim izabranikom i sretnija je nego ikad, a kako na cjelokupnu situaciju gleda svekrva Anastasije Ražnatović, Olivera Gudelj mnoge zanima.

Naime, da Tasa nije u dobrim odnosima sa pojedinim članovima porodice svog, po svemu sudeći, budućeg supruga i ptice na grani znaju. Naime, Nemanjina majka, svekrva Anastasije Ražnatović i sestra Vanja iako je u prvi mah djelovalo da sa mladom pjevačicom imaju dobar odnos, iznenada su se odlučile na krupan korak. Otpratile su izabranicu svog sina i brata na "Instagramu", što nikako nije moglo proći nezapaženo, te se na ovu temu naširoko u medijima spekuliše i po mišljenju mnogih, upravo njih dvije dovele su do veoma neprijatne situacije i narušenih porodičnih odnosa.


Zbog čega ženski članovi fudbalerove porodice sa Tasom ne žele kontakt, niko ne zna, na ovu temu glavni akteri se ne oglašavaju, a mnogi su zaključke o animozitetu koji gaje prema djevojci svog sina i brata izvodili na osnovu njihovih Instagram profila koji su detaljno analizirani.


Budući da je svaka objava Nemanjine majke dovođena u vezu sa Tasom na razne načine, gospođa Gudelj odlučila je da tome stane na put, te je ugasila svoj Instagram nalog i otvorila jedan koji dijeli sa svojim mužem, a koji je zaključala, te se izvodi zaključak da nije željela da se susreće sa nezgodnim pitanjima i komentarima, posebno sad kada je unuče na putu i kada bi trebalo da sa ostalim članovima porodice Tasi bude najveća podrška.


Da li će nezgodna svekrva Anastasije Ražnatović poslije ove najljepše vijesti stati na loptu, popustiti i riješiti nesuglasice sa budućom snajkom, pokazaće vrijeme koje je pred nama, a ono u čemu se svi slažu jeste da je ljubav i ovog puta pobijedila, željela to Olivera ili ne.

.

.

Izvor: Story.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.