x

Sjajna utakmica u Madridu

Real slavio u El Clasicu, Maccabi protutnjao kroz Vitoriu

Košarkaši Reala slavili su večeras u prvom ovosezonskom košarkaškom El Clasicu u svojoj dvorani protiv Barcelone rezultatom .

U prvom poluvremenu ove utakmice vidjeli smo sve ono što sport pod obručima može ponuditi. Domaći tim krenuo je furiozno u ovaj susret, krajem prve četvrtine poveo rezultatom 30:9 te je sve što se vidjelo na parketu sugeriralo ništa više nego katastrofu Barcelone.

No već drugi period donio je, po domaću publiku šokantan obrat. Vratila se Barcelona serijom od 18:0 potpuno u ovaj susret a ono što se činilo nemogućim desilo se na isteku 20-te minute - Barcelona je s prednošću otišla na odmor. No povratak na parket u drugom poluvremenu donio je priču iz prve četvrtine. Ovaj put domaći su zaigrali fantastičnu obranu i Barci dopustili samo 26 poena u drugom poluvremenu te na kraju sigurno i zasluženo slavili u ovoj sjajnoj utakmici.

Randolph je sa 16 poena predvodio strijelce Reala dok su po 13 zabili Campazzo i Deck. Nikola Mirotić s 19 najbolji kod Barce a valja istaknuti da je dočekan s velikim zvižducima večeras u Madridu. Ante Tomić je dodao 13 poena.


U Vitoriji je Baskonia dočekala Maccabi iz Tel Aviva i doživjela veliki potop. Ponos Izraela slavio je rezultatom 113:83 i očitao lekciju domaćem timu. Wilbekin s 20 poena najbolji kod pobjednika, Bryant je dodao 19 a Maccabi je imao još 4 dvoznamenkasta košarkaša.

Shengelia je zabio 31 poen za Baske, Vildoza dodao 24 no nitko drugi u domaćem timu nije zabio više od 7 poena.


(Sport Sport)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.