x

večeras

Reći će stvari iz života koje nikada do sada nije rekao: Andrija Jo na YouBox-u otkriva pravog sebe!

Jedan od najpopularnijih jutjubera u regionu Andrija Jo, koji se oprobao i u muzičkim vodama, spreman je da se ogoli do kraja. On će večeras u 20 sati putem aplikacije YouBox održati svoj prvi koncert, te time riješiti misteriju kolika je moć jutjubera u svijetu muzike. Ali, to nije sve! 


Iako je svoj prvi javni muzički nastup imao na Beoviziji, kada je potpuno zasjao, a njegova tri minuta na sceni su okarakterisana među najupečatljivijim u izboru za najbolju pjesmu, Andrija Jo je odlučio da proširi vidike, te ode daleko više. Tako će večeras od 20 sati putem online aplikacije YouBox održati prvi koncert, koji je besplatan - dovoljno je samo preuzeti aplikaciju. Međuti, kako saznajemo, veče će nositi i brojna iznenađenja. 


Andrija Jo će kako saznajemo nastupiti uz simfonijski orkestar, što je veliki zalogaj, pa će biti interesantno vidjeti šta je sve pripremio. Andrija će izvoditi popularne pjesme s Balkana, među njima su i one za koje je posebno i emotivno vezan. 

- "Ne želim mnogo da vam odajem, ali biće nešto što do sada niste vidjeli od mene, čućete mnogo stvari iz privatnog života koje nikada do sada nisam rekao, imaću dosta gostiju i pjevaćemo mnoge poznate pjesme", rekao je Andrija. 


Dakle, nema sumnje da će biti izuzetno interesantno pratiti jedan ovakav koncert, naročito jer putem aplikacije YouBox do sada nismo mogli da vidimo jednog jutjubera kao izvođača muzičara. Vjerujemo da je, samim time, Andriji Jo trema veća, kao i zbog toga jer je ovo njegov prvi koncert. Uzbuđenje kod Andrije je sve veće, a nema sumnje da će tako biti i kod svih onih koji budu pratili koncert od 20 sati i ujedno budu saznali sve ono u čemu se Andrija Jo do sada nije pokazao. 

.

.

.

.

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.