x

usijale se mreže

Region u šoku zbog veze Milane (8) i Paše (13): Kače slike gdje se ljube, njena majka ih podržava, a neki komentari će vas zapanjiti!

Ukrajinu trese skandal pošto je policija počela da istražuje slučaj 8-godišnje blogerke Milane Mile Mahanec koja se zabavlja sa 13-godišnjim dječakom, takođe blogerom, uz potpuni blagoslov majke Darje.

Malena Mila ima skoro sedam milina pratilaca na platformi Likee, koja nalikuje TikToku, a popularna je među ruskom i ukrajinskom omladinom.

Nedavno je na Instagramu, u sada već izbrisanom postu, objelodanila da je stupila u romantičnu vezu sa 13-godišnjim blogerom Pašom Pelom iz Moskve.

"Paša i ja smo sada par", napisala je djevojčica.


Oboje su na svojim storijima objavljivali fotografije na kojima se ljube, pa čak i spavaju u istom krevetu. Na jednoj fotografiji vidi se kako su zagrljeni, dok Milana pere zube i to samo u donjem vešu.

Majke ove djevojčice Darja na Instagramu je objasnila da nije imala problem sa vezom svoje kćerke, kao i da je to "njihov život i da oni sami moraju da shvate šta i kako". Ova mama se zbog svega našla na udaru brojnih kritika i negativnih komentara, a neki čak idu dotle da zahtijevaju od vlasti da je procesuiraju i oduzmu starateljstvo.


"Milina mama Darja ima probleme u glavi. S.ksualizuje sopstveno dijete za novac. Ona ne shvata da pored djece i tinejdžera, ogroman broj komentara potiče od pedofila. Problem dječjih modela i djece koja učestvuju na takmičenjima za ljepotu oduvijek je bio karcinom šoubiznis industrije. Danas toj grupi pripadaju i djeca blogeri", napisala je Ukrajinka Gerda Veber, jedna od najglasnijih kritičara cijelog slučaja. Oglasila se i advokatica Ana Maljar koja tvrdi da je Darja od "svoje kćerke, osmogodišnje djevojčice napravila zavodljivu ženu za perverznjake".

I domaća javnost je zgrožena zbog majke koja podržava da njena kćerkica ima vezu i zarađuje.


"Baš su slatki. Doduše na jedan potpuno poremećen i izopačen način. Al šta znaju djeca. Žrtve su vremena u kom žive. Ovo nije ništa. Biće još mnogo mnogo gore", komentarišu ljudi. Ima i još bizarnih komentara podrške, poput "živjela ljubav", "O ludog svijeta", "Šta se zgražavamo,! A kod nas kao roditelji ne guraju djecu malu po modnim revijama gdje vrckaju obuceni kao veliki, a ?! A kod nas kao nema skolica glume gdje ih šminkaju i oblace kao velike...", samo su neki od komentara na internetu. Izvor: Kurir/Blic Žena

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.