x

otvorila dušu

Rekao mi je da sam rano krenula grudima kroz život: Ivana Stanković išla je u Mikinu školu, pa opisala šta se sve dešavalo!

Miroslav Mika Aleksić (68), čuveni učitelj škole glume uhapšen je zbog sumnje da je godinama s..ovao ili s..sualno uznemiravao pet djevojaka.

Ivana Stanković, srpska manekenka, opisala je psihičko zlostavljanje od strane profesora, pa i da joj je zamjerao što je željela da se bavi manekenstvom.

"Ako je istina, ovo je strašno, zaista.I sama sam bila član dramske grupe kao i nebrojeno mnogo današnjih uspješnih glumaca... Dubravka Mijatović, Branka Katić, a sa mnom: Miloš Timotijević, Boris Milivojević, Nikola Đuričko, Rastko Janković, Ivan i Milica Zarić, Ivon Jafali...


Mika jeste bio vrlo, vrlo strog, za neka moja shvatanja i tada i sada, njegove pedagoške metode su bile pogrešne (buckaste djevojčice je nazivao "slonicama", ne bi li ih motivisao da smršaju?!), a meni lično, kada sam izrazila želju da se uporedo bavim manekenstvom, rekao da biram između grupe i manekenstva, pa kad sam u roku od minut, odabrala naravno, manekenstvo", napisala je Ivana na Instagramu, pa dodala:


"Rekao mi je dislovce: "Rano si krenula s..ama kroz život, 'ćero", očigledno imajući loše mišljenje o mom budućem pozivu, u kom za 25 godina nisam doživjela nista sem vrhunskog profesionalizma. To što mi je rekao opisala sam u biografiji , ne spominjući samo da se radi o Miki, već sam izmislila "komšiju Pavlovića",da ne bih pravila skandal."

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.