x

Rekla mi je da ju je Sloba zvao da se vide! Anabela otkrila sve što njena kćerka nije, a Luna je poručila: Odvratna sam!

Luna Đogani imala je prilike u svojim "Uspomenama" da vidi sve detalje ljubavi sa oženjenim Slobodanom Radanovićem, a Anabela Atijas je otkrila da je Sloba Radanović zvao Lunu da se vide.

"Vidjeli smo snimke sa Slobom, ne znam šta bih rekla, sve ste gledali prošle sezone. Vidjela sam snimke šta sam mu ja govorila, koliko sam ja bila glupa djevojka, pričala sam mu sve što ja nisam radila, čuj ja da nekome dajem savjete kako da se ponaša u rijalitiju. Nikakav osjećaj nemam prema njemu, potpuno sam ravnodušna prema njemu. Iskreno, da mogu da vratim vrijeme, nikada do te bih uradila. Naravno, ovdje nisu pušteni ružni trenuci. Poslije ste vidjeli slike posla, žao mi je što niste pustili Savin i moj spot. Nisam očekivala slike sa Markom, vidjeli ste zajedničke slike sa promocije "Siktera", možete vidjeti da smo jednom drugom podrška. Vidjeli ste i Gastoza, slike iz tog kafića, hoću 50 odsto procenata od Mlađe kada izađem. Vidjeli smo i moljakanje za ljubav, tu sam odvratna! Kako da pričam da sam zavodnica, kada sam radila to" pričala je Luna.


"To što ti ljudi pune glavu da si paćenica, ne mora da znači da to jesi! Niko nema pravo da te tako zove" dodao je Miljković.

"Ja ne govorim da sam ja paćenica, rekla sam u "Magazinu In" da sam tako slatka i umiljata na početku veze, kada zavolim onda postanem paćenica. Nijedan muškarac to ne voli, da se razumijemo, ne treba to da radim. Želim da vratim onu Lunu prije "Zadruge 1", kada sam bila prezaljubljena u sebe. Falile su mi fotografije sa porodicom, vidjeli smo slike sa Tenerifa, koje su prelijepe" govorila je Đoganijeva.


"Rekla sam da su Sloba i ona bili lijep par, nekako, svašta se tu izdešavalo, ali bilo ih je lijepo gledati. Lijepo mi je da gledam kako Luna flertuje sa Markom, to je zaista bilo lijepo. Sjećam se da je bilo momenata kada nisam bila za vezu Slobe i Lune. Meni se desilo da sam ostala bez velike ljubavi, ko sam ja da glumim Boga. Imala sam osjećaj da to neće izaći na dobro" komentarisala je Anabela.


Anabela se osvrnula na viđanje Slobe i Lune prije ulaska u "Zadrugu 2".

"Poslije "Zadruge" ona i ja smo vidjele da nam Sloba gleda storije, a ne prati nas. Rekla mi je Luna da ju je Sloba zvao da se vide. Rekla mi je da ona osjeća potrebu da se vide, rekla sam joj da se vidi sa njim ako joj je potreban blagoslov pred ulazak u "Zadrugu 2" istakla je Atijasova.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Da li ce ikada ostaviti Slobu na miru! Moze li Slobo nastaviti normalno zivjeti u ljubavi sa bilo kojom djevojkom, a da mu ne guraju pod nos ljubavnicu! Pretjerali su!