x

Reotvorenje Caffe-a Montpellier: Novi izgled, u ponudi i nargile! (GALERIJA)

Kafić Montpellier na Ilidži postoji više od 10 godina, ali u nedjelju je doživio svoje reotvorenje kao caffe nargila bar. Na ovo otvorenje došli brojni posjetiteljii koji su sa divljenjem posmatrali novi enterijer uz detalje koji fantastično pristaju uz ovaj novi, drugačiji izgled.

Caffe Montpellier

Dr. Mustafe Pintola 21, Ilidža

Svi koji su u nedjelju prisustvovali otvorenju i uživali u ovom ambijentu Montpelliera, više nemaju nijednu ispriku da svoje naredne dane ne provedu upravo u ovom kafiću koji je uvijek važio za jedno od kulturnijih mjesta kako na Ilidži tako i u cijelom Sarajevu.

Ukoliko još niste bili, Montpellier se nalazi u blizini ilidžanskog terminala, u ulici Mala Aleja br. 57. Kako bi gosti ne bi imali zamjerke ni na cijene pića, novi vlasnik je odlučio i da cjenovno budu prihvatljivi, te se kafe kreću već od 1 KM.

Sve u svemu, ovaj objekat u potpunosti opravdava naziv koji nosi, budući da je Montpellier snažan francuski grad koji je u turističkom bumu zbog svoje opsežne spomeničke i kulturne baštine.

Vjerujemo da će turisti rado vraćati u ovaj ilidžanski Montpellier, što zbog enterijera i ljubaznog osoblja, što zbog ponude koju ima.


(Senzacija.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.