x

Rialda i Almir M & Tribun Band feat MC S zapalili internet: Predstavili spot za pjesmu Ti me boliš!

U ponedjeljak, 18. jula u Coloseum Clubu je upriličena promocija spota za novi singl na bh. muzičkoj sceni koji će uzdrmati javnost. Riječ je o pjesmi ``Ti me boliš``, a Rialda i Almir M & Tribun Band feat MC S su očito napravili pravi bum i pun pogodak obzirom da je pjesma naišla na sjajne reakcije.

Coloseum Club

Terezije bb (KSC Skenderija)

+387 33 250 860

Almir M & Tribun band

Rialda nakon dva singla koja su naišla na dobre kritike javnosti  snimila je spot za novu pjesmu.

 

Ovog puta riječ je o duetu s popularnim sarajevskim bendom Almir M & Tribun bend feat MC S. Pjesma naziva “Ti boliš me”, veselih nota, pamtljivog teksta, sigurno će biti pravo ljetno osvježenje.

 

``Pjesma mi se svidjela odmah na prvo slušanje. Priznajem da sam jedva čekala spot, jer znam da će ovo biti nešto kvalitetno i dobro. Ima tu lijepih i provokativnih kadrova. Moja i Almirova publika  su željno iščekivali pjesmu i jedva čekam čuti prve reakcije. Prvi put sarađujem sa Almirom i Tribun bendom & MC S-om, koji je inače poznat u Austriji, mogu reći da sam vrlo sretna što je došlo do ove saradnje”, zadovoljno ističe Rialda.”

 

“Zadovoljstvo je obostrano. Rialda je pravi profesionalac i veoma nam je drago što je upravo ona gost na našoj pjesmi. Mi smo se potrudili zajedničkim snagama napraviti nešto pravo dobro, a  nadamo se da će i publika biti zadovoljna``, dodao je Almir.

 

Muziku  i tekst za novu pjesmu potpisuje Almir Medija, a spot je režirala ekipa Hayat produkcije.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.