x

palo priznanje

Rialda priznala da je abortirala, gušila se u suzama, pa onda podivljala!

Rialda Karahasanović ustala je za crnim stolom kako bi prokomentirala odnos Sanje Stanković i Filipa Cara i novosti da će možda postati roditelji.

- Slušam ovdje izlaganja, ja se slažem negdje, 21. je vijek svi treba da vodimo računa da ne dođe do te situacije, ali mislim da niko nije svjestan da trebamo biti životno sposobni, da ti se stvari poslože da rodiš dijete. Ja sam govorila i Matoroj, da ne priča neke stvari, ali vidim da se potresla, ja ne mogu da kažem da nije kriva, kriva je, nije vodila računa, ko će znati da će iz takvog odnosa doći do te situacije, ali mislim da Matora nije trebala da komentira to – rekla je Rialda.


Zatim je nastavila svoju ispovijest.

- Ja sam bila trudna sa dečkom koji je milioner. Bili smo godinu u vezi na daljinu, nikad mi nije avionsku kartu platio. Tada sam imala 20.000 eura duga. Nisam imala ništa, nisam imala uslove da rodim dijete. Njega nije zanimalo ništa ozbiljno da ima sa mnom, a to sam tek shvatila kada sam mu rekla da sam trudna. Njegova reakcija mi je rekla sve. Morala sam abortirati, jer nisam imala novac da izdržavam to dijete. Još uvijek se nisam oporavila od toga. Voljela sam tog čovjeka, ne može niko da ostane slučajno trudan – izjavila je Rialda kroz suze.


Priča Rialde Karahasanović izazvala je burne reacije ostalih učesnika.

 - Niko nije umrlo od gladi, pa ni dijete, ti kao nisi imala za mlijeko i za hljeb, abortirala si. Sram te bilo. Zbog avionske karte si abortirala. Hajde, te vaše fore – provocirao je Čorba, a onda ga je Rialda gađala u bijesu.

Karahasanović je izrekla niz uvreda i psovki, satima nije mogla da se smiri.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.