x

Rihanna predstavlja beauty kolekciju koja mijenja pravila njege

Iako je početkom godine Rihanna najavila kolekciju proizvoda za njegu kože Fenty Skin, realizacija ovoga nije bila sigurna sve do sada. Ljepotica s Barbadosa i zvanično je potvrdila da će svi koji njenu beauty liniju čekaju mjesecima konačno moći da je drže u rukama od 31. jula.

RiRi je na Instagramu podijelila ove lijepe vesti o Fenty Skin kolekciji, kojom je obećala i potpuno “novu kulturu njege kože”. Osim toga, ništa nije otkrila, samo je još poručila kako je kolekcija namijenjena svima koji želi da imaju savršenu kožu lica.

“Dajem sve od sebe da budem skromna u vezi s izlaskom moje nove beauty kolekcije”, napisala je u svojoj objavi uz video.


Na ovo se dugo čekalo, s obzirom na to da je Rihannina kolekcija Fenty Beauty predstavljena prije tri godine. Ona je u osnovi sadržala 40 nijansi tečnog pudera, koje su ubrzo postale standard u beauty industriji. Ne znamo još kako će njena nova linija njege kože proći kod fanova i profesionalaca, ali korisnici Twitera već su bili kreativni u želji da pokažu koliko jedva čekaju kolekciju.

Podsjećamo, nakon izuzetno uspješne saradnje s njemačkim sportskim gigantom Fenty Puma by Rihanna, beauty kolekcije i rodno neutralne kolekcije donjeg veša Savage x Fenty, Rihanna je 2019. godine postala i prva žena, na čelu luksuzne modne kuće, a njena kuća je prvi novi brend koji je LVMH (Luis Vuitton Moët Hennessy) pokrenuo još od 1987.

Inače, LVMH kompaniji pripada 25 luksuznih modnih kuća, uključujući Givenchy, Christian Dior, Fendi, Celine, Marc Jacobs i mnoge druge.


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.