x

Rijaliti preletačica! Marić gradi posebnu luks sobu za malog Željka: Ivan će napokon vidjeti sina, a evo šta će još da im obezbijede kako bi u vili gledali trojku - Miljana, Zola, Ivan!

Miljana i Zola navodno uskoro prelaze u rijaliti Parove budući da su im pronudili ogroman honorar.  

Prema posljednjim informacijama, Miljana i Zola se dvoume šta da učine, a kako ništa ne bi prepustili slučaju, produkcija će odigrati ključni potez.

"Čelnici kuće su svjesni da su Miljana i Zola dobri rijaliti igrači i da bi šou mogli da podignu na viši nivo. Prvenstveno zato što je unutra otac Miljaninog djeteta, Ivan Marinković. Ne štede ni dinara kako bi napravili transfer godine, jer znaju da će gledaocima biti interesantno da gledaju trougao između Miljane, Zole i Ivana", ispričao je obaviješten izvor.


"Marić je predložio da se specijalno zbog njih izgrade posebne prostorije za sina Željka, kako bi Miljana dok je u rijalitiju mogla da vodi računa o njemu. To će ujedno biti jedinstvena prilika da i Ivan Marinković bude bliže svom sinu. No, ni tu nije kraj. Produkcija će odriješiti kesu te će im unaprijed isplatiti čitav honorar koji budu zahtijevali", nastavlja priču dobro obaviješten izvor i naglašava da je ogroman novac u igri.


Happy je odlučio da nikako ne štedi kada su njih dvoje u pitanju. Produkcija će im ispuniti sve uslove, samo kako bi prešli u staro jato", zaključio je dobro obaviješten izvor.

Podsjetimo, Miljana je prvo bila učesnik rijalitija u luksuznoj vili, gdje je ostala u drugom stanju sa Ivanom Marinkovićem, poslije čega je pobjegla i veoma brzo se pojavila u prvoj sezoni Zadruge. U Zadrugu 2 ušla je odmah poslije porođaja, a sa njom su bili i sin Željko, kao i majka Marija. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.