x

nema televizije, samo GOSPOD BOG!

Rijaliti zvijezdama se crno piše kad izađu iz rijalitija! Tomović zaprijetio: Imaćemo susret poslije rijalitija!

Vladimir Tomović javno je zaprijetio da će se susresti sa Lepim Mićom i Markom Đedovićem po završetku "Zadruge" kao i da će taj susret snimati kamerom.

On je naveo da će morati da mu kažu sve što su mu govorili u rijalitiju ali sad bez produkcije i čelnika, kao i bez prijatelja na koje se poziva. Podsjetimo, tokom njegovog učešća u četvrtoj sezoni, Tomović je nasrnuo na Đedovića, kada mu je kao posljedica skinut mjesečni honorar.


"Za sve ono što je uradio i rekao meni u rijalitiju, rekao sam, doći će dan, sramota bi bila da se ja tu sad bijem sa čovjekom od 60 godina, to bi odvratno bilo, ali da će morati da mi kaže, ono što mi je u rijalitiju govorio, jedan na jedan, to će morati. Sad će da kažu prijetnje, daleko od toga da su to prijetnje, ali doći će dan da ću ja doći u tu Zmaj Jovinu ulicu, samo ću da upalim kamericu, da ga snimim i da mu kažem ono što sam mu govorio u rijalitiju, iste stvari i čekati da on meni kaže šta je govorio", rekao je Tomović za Lepog Miću u emisiji "Đir sa Memom", pa nastavio:


"Onda nema ni produkcije, ni vlasnika televizije, ni njegovih prijatelja, koji mu nisu ni prijatelji, tada smo samo on i ja i Gospod Bog, vidjeće tada narod koliki je on junak, ja ću to da emitujem."

"Ta osoba i gospodin Marko Đedović će imati susret sa mnom poslije rijalitija, to im obećavam", rekao je Vladimir.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.