x

bez blama

Riješio da je udomi: Đani nabacuje kćerku sinu Dragane Mirković!

Folker brže bolje iskoristio priliku da provodadžiše kada je njegova koleginica ispod slike na društvenoj mreži prokomentarisala da mu je nasljednica prava ljepotica.

Folk pjevač Radiša Trajković Đani prije dva dana oženio je starijeg sina Miloša, koji je sklopio brak s izabranicom Ninom, a folker je, izgleda, riješio da udomi i kćerku, i to dobro - tako što će da je uda za sina koleginice Dragane Mirković.

Kako je zbog situacije sa koronavirusom Miloševo svadbeno veselje upriličeno u najužem krugu porodice, brojne kolege i prijatelji čestitali su porodici Trajković putem društvenih mreža, gdje su komentarisali slike i ostale objave.


Posebnu pažnju privukao je komentar folk zvijezde Dragane Mirković ispod Đanijeve fotografije sa kćerkom Sofijom, ali još više njegov odgovor. Naime, koleginica je Đaniju poručila da mu je kćerka prava ljepotica, a on je to iskoristio kao priliku da provodadžiše i ponudi Mirkovićevoj da postanu prika i prija.

- Prelijepa - napisala je Gaga ispod fotke na kojoj je Sofija zagrljena sa tatom, uz emotikone kojima im šalje ljubav.

Uvijek spreman na šalu, folker je u svom maniru odgovorio:

- Mogli bismo i prijatelji da budemo!


Međutim, svi oni koji išta o Dragani znaju, znaju da je posebno alergična kad joj se djeca spominju u bilo kakvom kontekstu u javnosti. Ona je u više navrata isticala da njeni nasljednici nisu poput ostale djece poznatih i da vode potpuno miran život, te da su njihova interesovanja sasvim drugačija od estradnih. Iako se pjevačica sa suprugom Tonijem Bijelićem eksponira, sin Marko (19) i kćerka Manuela (18) ne vole da budu viđeni u javnosti, tako da gotovo niko i ne zna kako izgledaju pošto ih i na društvenim mrežama ne pokazuje. 


Tek nedavno je Dragana otkrila neke detalje o nasljednici, kada se pohvalila da je izrasla u lijepu i zgodnu djevojku, visoku 182 centimetra. Čak je i tom prilikom istakla kako je njena kćerka stidljivo reagovala na ponudu poznatog kreatora Filipa Plejna da se bavi manekenstvom i skromno odgovorila da će razmisliti.

Kako će velika zvijezda narodne muzike reagovati na to što Đani javno nabacuje kćerku njenom mezimcu, ostaje da vidimo.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.