x

Riješio sam se Aleksandre i drago mi je zbog toga: A tek da čujete kako je odreagovao na sam spomen njene kćerke Magdalene! Ta porodica za mene više i ne postoji!

David Dragojević toliku je tačku stavio na odnos sa Aleksandrom Subotić da ga, kako kaže, ništa u vezi nje više i ne zanima. On je s njom, kako kaže, završio svaku priču, i drago mu je "što je se riješio".

Kada su mu prenijete spekulacije o Aleksandrinoj mogućoj udaji za novog dečka, što se kaže, nije ni trepnuo.

"Ne znam, ne interesuje me. Nemam ja sa njom šta da pričam. Ja sam sa njom završio svaku moguću priču", rekao je u "Premijeri" David Dragojević, koji je ne tako davno bio spreman da njenu kćerku Magdalenu prihvati kao svoju. 


Naime, kada su kao par ušli u "Zadrugu 2" sa namjerom da sebi osiguraju ljepšu budućnost, David je djevojčicu često hvalio, pa i napominjao kako joj kod njegove majke Biljane ništa ne fali. Emotivni susret u Rajskom vrtu povodom rođendana i danas se prepričava! Djevojčicu su pored Aleksandre i Davida, čekali i pokloni od Velikog šefa. Sada, on tvrdi da je to sve prošlost, te da mu niko ne nedostaje.


"Ne nedostaje mi niko. Drago mi je što sam se riješio Aleksandre", iznenadio je oštrim odgovorom David mnoge a zatim je, upitan o odnosu sa Ljubom Pantović, nastavio:

"Oni su za mene prošlost, njihova stvar, oni za mene više ne postoje", zaključio je David. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.