x

Već su počeli sa uslovima

Rodići postavili uslove za Gocu: Ovo je jedini način da se Bojana preseli kod Šijana!

Žabac, inače Gocin bivši partner, izjavio je u jednoj emisiji da je pokojni Šijan izbacio pjevačicu s djecom na ulicu pošto ga je uhvatila u preljubi!

–U Kraljevu sam, slabo gledam televiziju, a onda me odjednom svi zovu i prepričavaju mi šta je Žabac pričao o meni. Mama mi je polumrtva, žena je fenomen, ali je živa. Nije mi ni do čega, a onda Žabac ode u neku emisiju i priča sve i svašta. Istina je da sam mu prva dolazila u posjetu kada je bio u zatvoru, ali kao prijatelj. Kada je u bolnici ležao ranjen, ja sam mu pomogla kao čovjek jer su doktori rekli da je stalno pitao za mene i molio ih da me pozovu. Bio je prema meni dobar čovjek i ja sam ga zbog svega maksimalno ispoštovala – kaže Goca za Star, bijesna što uopšte mora da objašnjava takve insinuacije:


– Šta mu treba da sad spominje Tajland, da li sam bila sa njim ili ne. Ne znam šta mu je?! Vjerovatno su to posljedice ranjavanja, pa poslije toliko godina to sve pominje. Znam ga toliko godina i nikada ništa iz prošlosti nije pričao, čak ni mene nije pominjao, a sada me ne vadi iz usta. Ej, lupa gluposti i priča nebuloze da me je Šijan izbacio na ulicu sa dvoje male djece. To nije tačno, nije me izbacio niko na ulicu, nego sam se ja sa djecom preselila u stan i nastavila svoj život. Čuj izbacio me, nego Žabac ima takav žargon kada priča. Ja se sa Žapcem čujem jednom u dva tri mjeseca, i to kada me on pozove da vidi šta radim i kako sam. Popričamo i to je to. On je u suštini dobar čovjek. Ali ne vidim potrebu da sada priča o meni. Jedino ako ga nešto tjera da izbaci sve to iz sebe – kaže Goca i objašnjava da joj je sin Mirko zabranio da priča o unučetu i svim detaljima.


– Ne smijem ništa više da pričam. Spol bebe još ne znamo. Njih zovite, Mirka i Bojanu, pa neka vam kažu, oni su posebna porodica sada. Ja ništa više ne znam, ni šta su planovi, ni šta rade, jer im smeta kad ja pričam o njima za medije. Eto sada mi je sve zabranjeno pa i da se miješam u planove i sređivanje sobe za bebu. U Titel još nisam išla kod prijatelja, ali ovih dana treba da se organizujemo. Biće to jedan svečani ručak kako bismo se i zvanično upoznali. Ja sam većinom u Kraljevu, a Bojanini roditelji imaju razumijevanja prema meni – otkrila je pjevačica za Star koja je planirala da prva ugosti Bojanine roditelje, ali ipak ide ona kod njih u Titel da isprosi snajku kako srpski običaji nalažu, baš kao što je i Ceca prije dvije godine išla po Bogdanu.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.