x

za sve se pobrinuli

Rodići renovirali kuću Goce Božinovske: Mirko i Bojana spremni za dolazak sina!

Otkako su riješili da zasnuju porodicu Bojana Rodić i Mrko Šijan, su se bacili u renoviranje njegove kuće u Surčinu.

Međutim, kako nasljednik Goce Božinovske nema redovna primanja, u pomoć su mu pritekli roditelji njegove vjerenice iz Titela - Danijela i Bogdan Rodić. Oni su poslali majstore i platili veći dio sređivanja kuće. I Mirko je zasukao rukave, pa barabar sa majstorima predhodna dva mjeseca učestvovao u radovima: hoblovanje parketa, gitovanje, krečenje, lijepljenje tapeta i ostalo. Opremanje i sređivane doma je, prema našim saznanjima već pri kraju, ostale su samo finese. Buduća mama s vremena na vrijeme na društvenim mrežama pokaže novi životni prostor, a ako je suditi, upravo po fotografijama i snimcima sve je urađeno u modernom stilu.


Posebnu pažnju budući roditelji su posvetili sobi za bebe, gdje je sve podređeno nasledniku Šijanovih. Goca, iako ne voli da se meša sinu i snajki u odluke, je pomogla oko opremanja enterijera. Štaviše, ona je u svom delu nekretnine preuredila kutak za unuče. I u jednoj i u drugoj porodici vlada euforija povodom dolaska novog člana, a kako svi odlično funkcionišu, Danijela i Bogdan nisu žalili novca da njihova mlađa naslednica bude srećna i zadovoljna. S obzirom na to da se život u našoj zemlji polako vraća u normalne tokove, Mirko na sve načine gleda kako da se zaposli i da što više privređuje jer su svjesni da će troškovi kada beba dođe na svijet biti veći.


Bojana i Mirko za sada nemaju namjeru da prave svadbu, ali uskoro će se venčati u krugu porodice pred matičarem, kumovima i sveštenikom. Oboje su srećni i zadovoljni, i totalo su promijenili način života. Mirko, koji se svakodnevno provodio i pravio žurke na bazenu u svom domu, je postao pravi porodičan čovjek. I na društvenim mrežama se retko oglašava, a kafanu je zamijenio mirnom porodičnom lukom. Božinovska je konačno mirna i spokojna.

 - Ovo sam čekala cijelog života. Biću najbolja baka na svijetu. To je moje malo pile samo da ga zagrlim i da mu pričam, da mu pevam, ma sve ima da mu radim samo da mi se moja snajkica porodi - izjavila je ponosna baka za medije.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.