x

Rodila me carskim rezom i 5 mjeseci me nije dotakla: Severina u potresnoj ispovijesti otkrila da jednoj ženi duguje sve!

Severina Kojić, koja je izgubila starateljstvo nad sinom Aleksandrom, koji je dodijeljen ocu Milanu Popoviću, ispričala je ispričala je kako ju je mama rodila carskim rezom mjesec dana prije termina.

"Rodila me carskim rezom i nije me uzela u ruke pet mjeseci jer je bila u komi. Bila sam joj treći carski rez i te 1972. nije se budila pet mjeseci. Rodila me u osmom mjesecu trudnoće, imala sam dva kilograma. Doktor je bio divan i ostavio me da budem s njom u sobi sve to vrijeme, nije dao da me odvedu od nje, rekao je da je samo ja mogu probuditi iz kome. Svaki dan me babica stavljala njoj u krilo dok je ona spavala", ispričala je Severina za Gloria.hr.


Dodala je kako je njena mama Ana uvijek znala kad treba i na koji način joj je potreba, pa je tako jako dobro znala da je kćerka treba tog vikenda i odmah je iz Splita došla za Zagreb. Zaključila je kako tek sada kada je i sama majka, razumije kako je njena mama uvijek znala što joj treba.

Podsjetimo, Opšinski građanski sud u Zagrebu donio je privremenu mjeru prema kojoj Severina sina sada ima pravo da viđa svaki drugi vikend i utorkom i četvrtkom od 15 do 20 sati, a ostalo vrijeme Aleksandar je kod oca Milana Popovića.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.