x

evo kako izgleda danas

Rodila sina oženjenom bogatom biznismenu: Bila najljepša voditeljka, zvali su je srpska Hale Beri, a evo kako danas moćno izgleda!

Voditeljka Rada Radenović bila je jedna od najpopularnijih voditeljki u Srbiji i zaštitno lice televizije “Pink”.

Početkom dvijehiljaditih važila je za jednu od najse.sepilnijih djevojaka na ovim prostorima, a oni koji su posjećivali tada veoma popularne ljetnje festivale pamte kakvu je pometnju izazivala na plažama Budve i Herceg Novog. Kada je napravila atraktivnu kratku frizuru, zbog nevjerovatne sličnosti sa filmskom zvijezdom dobila je nadimak srpska Hale Beri. Međutim, njen uspon počeo je poslije pojavljivanja u spotu Tošeta Proeskog za pjesmu "Vo kosi da ti spijam".


U vrijeme kada se o njenom izgledu najviše pričalo Rada je obilazila ordinacije plastičnih hirurga, ali - kao model.

- Šetale su me od jednog do drugog plastičnog hirurga i tražile da im naprave grudi poput mojih. Na početku dvijehiljaditih je bilo ludilo, a doktori bi obično „padali u nesvijest“ kada bi u ordinaciji ugledali prijateljicu i mene. Ona želi da ima identične, a ja, prema njihovim riječima, služim kao model za savršenstvo.


Rada je tokom višegodišnje karijere vodila brojne emisije od "City cluba", preko "Vi pitate", do "Zadruge" i emisije "Rada sam". Posljednju navedenu vodila je do 2018. godine, a onda se povukla sa malih ekrana.


Rada je posljednjih godina posvećena svom sinu Petru, koji danas ima 11 godina, a kojeg je dobila, kako su pisali mediji, 2010. godine sa tada oženjenim biznismenom Dejanom Milićem, koji iz tog braka ima dvoje djece.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.