x

Roditelji i psiholozi zabrinuti zbog jutjuberovog ponašanja! Psiholog: Baka Prase je mnogo više od gluposti!

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, koga djeca obožavaju, ne prestaje da intrigira javnost skandaloznim objavama i video-klipovima na društvenim mrežama. Roditelji čija djeca pomno prate ovog jutjubera su veoma zabrinuti pošto njihovi mališani žele da ga oponašaju iako su njegove izjave često neumjesne i morbidne. 

Posljednja vijest koju je Ilić postavio bila je "dječak ili abortus", aludirajući na to da je njegova djevojka možda trudna. Ova objava je šokirala njegove pratioce, prije svega zbog načina na koji je objavio ovako bitnu i privatnu stvar.  

Naime, psiholog Jovan Marić je za Srpski telegraf otkrio da je Baka Prase opasnost za omladinu i dodao je da on ne proizvodi ništa kvalitetno, već propagira stvari sa zapada.


- Vrlo negativno mislim o svemu tome što Baka Prase radi. Malo ko je uočio, ali ja jesam prije godinu dana, da tri najvažnije države u Evropi Njemačka, Francuska i Velika Britanija insistiraju na istim principima kao i ovaj jutjuber, što znači da je Baka uzor našao u stvarima koje su preko rado prihvaćene. To je bahanalisanje, nemanje emocija, nemanje osjećaja za porodicu. Time što on radi se urušava porodica i to nije dobro. Moramo favorizovati porodicu i biti veliki protivnici ljudima koji predstavljaju nešto kao što predstavlja Baka Prase - rekao je poznati psiholog i dodao da roditelji treba da se bore protiv ovakvih stvari, koje veoma loše utiču na njihovu djecu.


- Baka Prase jako loše utiče na omladinu. On je popularan dečko i takvim stavovima podstiče omladinu na razne ludosti i gluposti. Veliki broj fanova mu samo diže ego i on tada i ne vidi gdje griješi, nego još više pojačava svoje gluposti. Sigurno je Baka Prase pubertetlijama idol i to treba spriječiti. Ne može čovjek koji gazi po porodici, kojem ništa nije sveto, da bude uzor našoj omladini - završio je Marić.

O ovoj nesvakidašnjoj temi popričali smo i sa psihologom Žarkom Trebješanin. On navodi da Bogdan Ilić sve radi zarad para i marketinga.


- Uopšte nije glupost to što radi Baka Prase, to je i više od gluposti. To je čista komercijalna stvar. On priča ono što njegovi vršnjaci i mlađi vole da čuju, zato i ima toliko pregleda i toliko fanova. Ja se ne bavim niti me to zanima, imam mnogo važnijih i pametnijih stvari od Bake Praseta - rekao je Trebješanin.

Podsjećamo da ovo nije prvi put da Bogdan Ilić javno provocira svojim izjavama i porukama. Takođe, o njegovom stavu su pričali mnogi poznati i većina smatraju da je jutjuber previše idealizovan i da ima pažnje više nego što zaslužuje.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.