x

Roditelji iz BiH koji su pretukli kćerku zbog veze sa Srbinom u Francuskoj dobili godinu zatvora!

Porodica iz BiH koja je zlostavlja kćerku i obrijala joj glavu zbog veze sa muškarcem iz Srbije osuđena je na uslovnu kaznu zatvora od godinu dana i četiri mjeseca, a zabranjen im je ulazak na francusku teritoriju narednih pet godina.

Zbog premlaćivanja maloljetne Bosanke osuđeni su roditelji, stric i tetka, a ova afera je u Francuskoj, prema pisanju njihovih medija, izazvala snažne emocije jer podsjeća na sudbinu hiljade obrijanih žena tokom oslobođenja jer su bile u vezi s njemačkim vojnicima tokom okupacije.

Zlostavljana djevojčica i članovi porodice njenog dečka koji je hrišćanin iz Srbije na sudu su rekli da su je četiri člana porodice odvela u sobu i tukla, a da joj je stric obrijao glavu kao kaznu za to što je u vezi s muškarcem druge nacionalnosti.


"Roditelji su me tukli rukama i nogama", rekla je 17-godišnjakinja sudu objasnivši im zbog čega ju je porodica maltretirala.

Članovi njene porodice poriču ovu verziju, a na sudu su rekli da su joj samo udarili "jedan ili dva šamara" te da je normalno mladoj djevojci obrijati glavu ukoliko napravi glupost.

Negiranje optuženih da su pretukli djevojčicu sudiji nije bilo uvjerljivo s obzirom na to da je zdravstveni pregled pokazao slomljena rebra, višestruke modrice i hematome zbog kojih je neko vrijeme provela i u bolnici.

.

.

Izvor: Klix

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Plaćam više od 80 $ / h radeći od kuće s dvoje djece u kući. Nikada nisam mislio da ću to moći uraditi Ali sestra moje najbolje prijateljice zarađuje preko 9185 dolara mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan. Evo šta sam radio, ................................ www.scansweb.com