x

Roditelji mole Darka: Prodaj prokletu kuću! Spasi se kumimo te Bogom!

Uplašeni zbog saobraćajne nesreće i svega što ih je snašlo, roditelji Darka Lazića smatraju da im se sve to dešava zbog ukletog bunara i kuće koja je sagrađena na placu pjevačeve prababe koja se bavila crnom magijom i ilegalnim abortusima.

Roditelji su riješili da ubijede Darka Lazića  da se kuća koja je sagrađena na placu pjevačeve prababe koja se bavila crnom magijom i ilegalnim abortusima. pod hitno proda!


– Milan i Branka su mjesecima pod stresom zbog svega što su preživjeli i sada hoće da se konačno smire. Zato hoće da otklone svaku prepreku koja može da ih košta živaca, pa su rekli Darku da što pre proda kuću i imanje. Majka ga je kroz plač molila: Darko, sine, ja ne znam da li je to tačno ili nije da je ta kuća ukleta, ali gdje ima dima, ima i vatre. Ne mogu više da se plašim i da strepim! Imam vas dvojicu sinova, unučiće, vi ste mi sve na svijetu. Ne bih podnijela još jedan stres kao ovaj kad sam mislila da ću te izgubiti. Ljubi te majka, stavi na oglas da to prodamo!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Scandal)


KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Ja sam gospodica SOFIJA ROSA. Iz Zagreba u Hrvatskoj želim dati pouzdano svjedocanstvo o tome kako sam dobila kredit preko gospode Vladimire Financijskiinvestitor. Dobio sam zajam od 50000 €. NAPOMENA: Ako je netko zainteresiran za dobivanje kredita, molimo Vas da ga kontaktirate VIA EMAIL: [email protected]