x

Šta se dešava s djecom?

Roditelji, probudite se! Djevojčice od 10 godina se snimaju za Instagram, uvijaju i pišu kao da su starlete!

Šta se dešava sa našom djecom i još važnije šta se dešava sa roditeljima, pitanje je koje su brojni sugrađani postavili nakon što se na Instagramu pojavio uznemirujući snimak djevojčica od desetak godina, koje u snimku uživo, plešu, uvijaju se i ponašaju kao da su rijaliti zvijezde.

One, u snimku koje su same postavile, đuskaju uz skaredne stihove pjevačice Teodore Džehverović i kao da su odrasle osobe, obraćaju se publici.

- Evo, samo još jedanput – kaže jedna od tri djevojčice sa snimka, vrckajući neprimjereno, nakon čega se približila kameri i viknula: “I? Jel vam dovoljno?”.


Ovaj snimak izazvao je veliku polemiku na društvenim mrežema, a sugrađani su bili šokirani što se desetogodišnje djevojčice ponašaju poput starleta, tzv. influensera i rijaliti zvijezda, umjesto, kao što i priliči njihovim godinama, da se igraju i druže.


- To nam je muzika, to su nam filmovi i serije. To su mediji i televizija, a ova djeca su samo sunđeri koji upijaju sve to. Da nema publike za ovakav sadržaj ne bi ni postojao. Zato je narod problem ovdje. Narod je previše zatupljen. Mozgovi su previše isprani. Teško je da možemo da preusmjerimo ovo – samo je jedan od komentara ispod ovog snimka.


Izvor. Hayat

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.