x

poručili joj da se ne vraća u herceg novi

Roditelji se odriču Anđele zbog odnosa sa Zvezdanom: Ocu pozlilo, od bruke ne izlaze napolje!

Odnos između Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića danima je glavna tema u "Zadruzi", ali i van nje. Anđelino ponašanje, mučne svađe i s.ksualni odnosi koje ima s bivšim robijašem šokirali su sve gledaoce, ali i Anđeline roditelje, koji od bruke i sramote ne izlaze iz kuće u Herceg Novom.

Kako Kurir Stars saznaje, oni su toliko ogorčeni zbog kćerkinog ponašanja da su na korak od toga da je se zauvijek odreknu!

- Anđelini roditelji od bruke ne smiju da izađu iz kuće i prošetaju Herceg Novim. Oni su se požalili svojim rođacima da Anđelu ne prepoznaju i da je u nju ušao neki đavo. Kažu da to nije njihova kćerka, koja im je iz kuće otišla normalna, a sad je poznata kao rasturačica veza, koja svakog dana ima s.ksualne odnose pred milionskim auditorijumom.


- Bukvalno su rekli da nemaju više kćerku. Koliko je situacija ozbiljna, pokazuje i činjenica da je njenom ocu prije nekoliko dana pozlilo kada su mu pokazali snimke s.ksa Anđele i Zvezdana. Njemu je to baš posebno teško palo - priča komšija roditelja skandalozne rijaliti učesnice, pa dodaje:


- Njih dvoje su potpuno na strani Zvezdanove bivše nevjenčane partnerke Ane, koja je riješila da na odnos s njim zauvijek stavi tačku. Oni do sada nisu imali prilike da razgovaraju s kćerkom, ali su joj, koliko sam čuo, preko produkcije poručili da zaboravi na njih i da kad se rijaliti završi, i ne pomišlja da se vraća u Crnu Goru. Ovdje u Herceg Novom se priča da su joj poručili da slobodno može da ostane u Beogradu i da živi sa Zvezdanom i njegovim ocem Mokom, koji ih podržava, i da u njihovoj kući za nju više nema mjesta - završava naš izvor.


Podsjetimo, otkako su Zvezdan i Anđela uplovili u romansu, njihov odnos ne prestaje da intrigira naciju. Sve nesuglasice koje imaju, oni rješavaju s.ksom. Zvezdan je u jednom trenutku i raskinuo vezu s njom i počeo otvoreno da se nabacuje Aleksandri Nikolić, koju je i poljubio, ali mu je ona odmah rekla da ne želi ništa s njim, pa se on vratio Anđeli.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.