x

sve stavili na prodaju

Roditelji sve objelodanili, Anđela ostaje bez ičega zbog Zvezdana!

Porodica Anđele Đuričić nije željela da se oglašava povodom njene veze sa Zvezdanom, a svi se pitaju šta se dešava sa porodičnom kućom!

O životu Anđele Đuričić i njene porodice bruji javnost, a nakon bruke koju im je priredila ulaskom u vezu sa zauzetim Zvezdanom Slavnićem, oni nisu željeli da se oglašavaju, niti daju izjave.


Anđela je porijeklom iz Đenovića, a njeni roditelji su sve stekli poštenim i vrijednim radom. Pored ogromne porodične kuće u Đenovićima, imaju i stan u centu Herceg Novog, a pored ovog stana imaju nekretninu i u Podgorici, pisao je "Kurir" ranije.


Kako je Anđela osramotila porodicu u rijalitiju, na Anđelinoj kući stoji natpis da je kuća na prodaju. Na aplikaciji za rezervacije piše da je kuća i dalje aktuelna, te da ljudi mogu ljetovati upravo ovdje, na samoj obali Jadranskog mora. Pisalo se da ima 15 soba, isto broj kupatila. Sobu izdaju za 12 eura po noći, u svakoj sobi preovladavaju različite i jarke boje.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Bila sam povrijeđena i slomljena kada se prije 7 mjeseci dogodio veliki problem u mom braku, između mene i mog muža. toliko strašno da je iznio slučaj na sudu radi razvoda. rekao je da više nikada ne želi biti sa mnom i da me više ne voli. Pa se spakirao iz kuće i natjerao mene i moju djecu da prođemo kroz mnogo boli. Pokušao sam sve moguće načine da ga vratim, nakon mnogo moljakanja, ali sve bezuspješno. I potvrdio je da je donio odluku i da me više nikada ne želi vidjeti. I tako sam jedne večeri, vraćajući se s posla, srela svoju staru prijateljicu koja je tražila mog muža. Dakle, objasnila sam mu sve stvari, a on mi je rekao da je jedini način da vratim muža da odem kod čarobnjaka radi čarolije, jer je i njemu stvarno djelovala. Tako da nikad nisam vjerovao u magiju, ali nisam imao izbora nego poslušati njegov savjet. Zatim mi je dao adresu e-pošte čarača kojeg je posjetio. ([email protected]) I tako sam sljedećeg jutra poslala mail na adresu koju mi je dao, a čarobnjak me uvjerio da ću za tri dana dobiti muža. Kakva nevjerojatna izjava!! Nikad nisam vjerovao, pa je on razgovarao sa mnom i rekao mi sve što trebam učiniti. Onda me dva dana, tako iznenađujuće, nazvao moj muž koji me nije nazvao zadnjih 7 mjeseci da mi javi da se vraća. Tako nevjerojatna!! Tako se vratio isti dan, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se za svoju grešku i za bol koju je nanio meni i mojoj djeci. Tada je od tog dana naša veza postala jača nego prije, uz pomoć kotača. Stoga ću vam savjetovati, ako imate problema, obratite se DR APATI, možete ga dobiti i na gmail: ([email protected]) ili putem whatsappa ili vibera na: (+66 81 302 8552).