x

Roditelji Veljkove vjerenice ljuti: On je ljubomoran, nije nam se dopala tajna vjeridba!

Sin Svetlane Cece Ražnatović, Veljko vjerio je svoju djevojku Bogdanu Rodić prije nekoliko dana na večeri na kojoj su se okupili svi članovi porodice. Međutim, mladi Ražnatović je mnogo prije toga vjerio Bogdanu zbog čega su im njeni roditelji Danijela i Bogdan zamjerili.

“Nije mi teško palo ovo sada, kada su došli ovde da je zvanično zaprose. To je bilo lijepo, veselo… Imali smo i finu večeru… Ali mnogo mi je teško pala ta njihova tajna vjeridba. Veljko nije mogao da dočeka, pa ju je prvo tajno vjerio. Ceca je to saznala iz novina, a ne od njega, a meni su javili telefonom. Bogdana me nazvala i rekla: “Mi smo se vjerili”. I šta sam ja mogao da kažem?! Sve sam podržao. Da ne kvarim”, izjavio je Bogdanin otac koji je otkrio i da je Veljko ljubomoran, ali da tome ne pridaje veliki značaj kao i da su to “dječije bolesti” koje će njih dvoje prevazići.


A s obzirom na to da je Bogdana iz Titela gdje radi u porodičnoj firmi koja se bavi obradom mesnih proizvoda, mnogi njeni sugrađani imali su samo riječi hvale za nju.


“Šta da vam kažem o djevojci čija slika i danas stoji na oglasnoj tabli naše škole za sve zasluge u košarci? Ona je bila izvanredna u sportu, ali i u školi uopšte”, kazao je domar škole koju je buduća Cecina snajka pohađala, a piše “Alo”.


S druge strane, bivši radnik u klanici Bogdaninih roditelja, tvrdi da je riječ o uzornoj i poštenoj porodici:

“Radio sam kod njih tri godine. Nemam nijednu ružnu riječ da vam kažem. Skromni, vrijedni, pošteni… Ako budete išli kod njih, pozdravite ih od Džeksne, tako su me zvali”, rekao je mladić po imenu Anđelko.



(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.