x

PREKRŠILI PRAVILA

Ronaldo i njegova djevojka pod policijskom istragom nakon rođendanske proslave!

Cristiano Ronaldo i njegova djevojka Georgina Rodriguez mogli bi biti u nevolji nakon što su navodno prekršili protokole o koronavirusu.

Zvijezda Juventusa odvela je Georginu na rođendansku proslavu u drugu regiju Italije, gdje su odsjeli u službeno zatvorenom hotelu, a s obzirom da su putovanja između gradova u Italiji zabranjena usred globalne pandemije, Ronaldo bi mogao biti kažnjen.


Potugalac se suočava s potencijalnom novčanom kaznom nakon što je objavio fotografiju na kojoj se vidi u društvu djevojke u luksuznom skijalištu u regiji u Val d'Costa, a prema pisanju italijanskih medija, par je sada navodno pod policijskom istragom.


Georgina je u utorak proslavila 27. rođendan u hotelu Le Massif sa pet zvjezdica, a zatim je podijelila video njihovog romantičnog putovanja na društvenim mrežama prije nego što ga je brzo izbrisala, ali bilo je prekasno jer je postao viralan.


Italijanska policija posjetila je hotel tokom dana i zaključila da je zatvoren, ali će istraga biti nastavljena.

Ronaldo nije konkurisao za sinoćnji meč Italijanskog kupa u kojem je Juventus pobijedio Spal sa 4:0, a Portugalac je dobio slobodan dan.

.

.

.

.

Izvor: Klix

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.