x

brojni troškovi

Ronaldo kaže da mjesečno mora davati 100.000 eura kako bi Georgina i djeca živjeli lagodno!

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo (37) otkrio je koliko trenutno izdvaja za mjesečne troškove, koji uključuju četvero djece i održavanje kuće, piše španska Marca.

Jedan od najpoznatijih nogometaša svijeta je već dugi niz godina u vezi s modelom Georginom Rodriguez (28) koja mu je rodila jedno dijete (kćerku Alanu), a trenutno čekaju i blizance.

Ronaldu je ostalo troje djece (blizance Evu i Matea te najstarijeg sina Cristiana Jr.) rodila surogat majka, a budući da će porodica uskoro postati osmeročlana, samim tim će i njihovi troškovi narasti.


Ronaldova porodica trenutno živi u luksuznoj vili u Velikoj Britaniji gdje Portugalac igra za Manchester United.

Za sve troškove Ronaldo kaže da mjesečno mora platiti više od 100.000 eura i to je novac koji je dovoljan Georgini i djeci da žive lagodno.


Međutim, Ronaldo je samo prošle godine zaradio više od 120 miliona eura pa mjesečna cifra za dom i porodicu sigurno mu ne stvara prevelik problem.

Inače, Portugalac je ove godine za United u svim takmičenjima odigrao 33 utakmice. Postigao je 18 pogodaka i tome dodao i tri asistencije. Ugovor s Unitedom ima do ljeta naredne godine.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Klix 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.