x

Ronaldo u izolaciji završava srednju školu: Imam cilj!

Jedan od najboljih nogometaša svijeta svih vremena, Portugalac Cristiano Ronaldo, odlučio je da pauzu u sezoni izazvanom pandemijom COVID-19 iskoristi i za edukaciju.

Saigrač našeg Miralema Pjanića u Juventusu je na svom Instagram profilu podijelio fotografiju kako sjedi za stolom i uči.

”Uvijek izazivaj sebe. Za mene je sada vrijeme da učim!”, napisao je Ronaldo.

Ostaje nepoznanica za šta se sprema i uči. Ali, s obzirom da još uvijek nema diplomu iz srednje škole (navodno, završio je samo dvije godine), moguće je da petostruki osvajač ”Zlatne lopte” riješio da sada to popravi.



(Radiosarajevo)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Srdačan pozdrav svima koji su pročitali ovu poruku, ja sam Marie Mikus i došla sam da olakšam sve žrtve prijevara o zajmu, a također tražim zajam. Bila sam obrubljena zbog svog novca, ali kasnije sam od Boga dobila pravog muškarca. Pročitao sam svjedočanstvo i kontaktirao sam ga nazvao sam ovog zajmodavca Božjim čovjekom, jer je odgovarao na moje molitve o zajmu. Jako sam sretan što sam upoznao takvog čovjeka, ovo je vrlo lak način da dobijem kredit od pouzdanog čovjeka koji ima kreditnu kompaniju u Sjevernoj Americi, ime je firme (NAJPOVOLJNIJE LAKE FINANCE HOME) svjedočenje u svim društvenim medijima jer sam mu obećao da ću ga podijeliti po cijelom svijetu. Imajte na umu da je ovaj zajam po kamatnoj stopi od 2% Imajte na umu da također možete dobiti posao i investirati u posao E-adresa: [email protected]