x

R.spijetina, rijaliti ku..a: Bokser osudio Kiju Kockar jer je izrazila gađenje prema Mirki Vasiljević!

Kristina Kija Kockar oštro je reagovala na izjavu Mirke Vasiljević o ženama i načinu na koji vaspitava svoju kćerku! Naime, glumica je rekla da svoju kćerku uči da ćuti:

- Kćerku učim da treba da zna da je žensko, a to podrazumijeva da zna da zaćuti kad treba jer mi žene mudro treba da naučimo da treba da ćutimo jer onda može da opstane i brak, da možete da dobijete šta hoćete, ali malo da sačekate - rekla je Mirka Vasiljević.

Kija kada je vidjela šta je rekla Mirka odmah je na svom Instagram profilu podijelila ovaj snimak i stavila emotikon koji izražava mješavinu gađenja i želje za povraćanjem.


Kristinin stav naišao je na osudu boksera Stefana Ćela Čolića, koji je Kockarevu žestoko izvrijeđao na Instagramu nazvavši je k..vom i r.spijom:

- Pazi ti molim te ovu r.spijetinu, raspandrknutu, što se našla uvrijeđena, što je Mirka Vasiljević rekla da kćerku vaspitava po tradicionalnim vrijednostima. Pa neće valjda da je vaspitava da bude rijaliti k.rva i da se gađa za 150 eura, ljudski otpadu radioaktivni - napisao je bokser na Instagamu!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.