x

RUKOMETAŠ NEDELJKO JOVANOVIĆ LOMIO PO PORODILIŠTU! Žena mu se porodila u 22. nedjelji, on napao doktore i sestre! DRAMA U VIŠEGRADSKOJ!

Beograd - Preksinoć se u porodilištu u Višegradskoj odigrala prava drama. Proslavljeni rukometni reprezentativac uletio je u bolnicu i počeo da viče, vrijeđa i lomi oko sebe jer mu se vjerenica prijevremeno porodila u 22 nedjelji trudnoće. Beba je rođena živa i teška samo 600 grama.

Ona je iz jedne beogradske bolnice prebačena u GAK „Višegradska“ u petak, i to zbog stanja koje prethodi pobačaju. Dobila je terapiju i ostala da leži u bolnici.

Drama kreće u nedjelju uveče, pola sata prije ponoći. Nakon što su je dežurne doktorke pregledale, konstatovale su da je prijevremeni porođaj krenuo. Brzo je prebačena sa odjeljenja u porodilište. Nekoliko minuta kasnije, njen vjerenik dolazi i počinje haos.

Šta se sve dešavalo, prepričava dr Aleksandra Matejević Rajić, koja je te noći bila dežurni ginekolog u porodilištu.

- S obzirom na to da se glavna ulazna vrata zaključavaju u 22 sata, on je pokušao da ih razvali, ali kako se radi se o automatskim vratima, to mu nije pošlo za rukom, pa je lupao i razvaljivao ih. S obzirom na to da nije uspio u tome, pronašao je sporedni ulaz i sa još dvije žene ušao u bolnicu. Prvo je otišao na odjeljenje, gdje mu je ležala vjerenica. Tamo je urlao, šutirao vrata, budio žene koje su spavale. Sigurno mu je neko rekao da mu djevojka nije tu i on se brzo popeo na treći sprat. Ušao je u prostorije u kojima civili ne smiju da budu. Čim je kročio na odjeljenje, počeo je da se dere na nas. Urlao je da smo mu ubili dijete, nazivajući nas pogrdnim imenima. Šutirao je sve što mu se nalazilo na putu - kroz suze i još uvijek u šoku prisjeća se dr Matejević Rajić.


Ona kaže da je rukometaš izgledao kao da nije znao da mu je vjerenica primljena u bolnicu zbog mogućeg pobačaja i da nije bio pripremljen za to. Objašnjava da niko nije mogao da ga zaustavi, pa su ga samo jedna staklena vrata dijelila od žene koja se u tom trenutku porađala i koja se jako uznemirila zbog njegove vike i urlanja.

- On je veliki i krupan čovek, a mi smo svi za njega minijature. Pri tome, u nedjelju su sve same žene bile dežurne. U jednom trenutku krenuo je na koleginicu, koja je u rukama imala nekakvu šipku i njome se branila. Ja sam mu u tom trenutku nešto govorila, da treba da izađe odatle, da nas ostavi na miru, ali više se ni ne sjećam šta sam mu sve pričala. Na kraju su ga te dvije djevojke, koje su bile s njim, smirile i odvukle napolje - kaže dr Matejević Rajić.

Sat vremena nakon ovog teškog incidenta, njegova vjerenica se porodila. Dijete je rođeno živo, ali teško svega 600 grama. Odmah su, kaže doktorka, pozvani i neonatolozi i pedijatri.

Ali ni tu nije bio kraj...

- Već oko dva sata poslije ponoći, počela je da se skuplja grupa ljudi, njih oko 10, 15, ispred ulaza u Višegradsku. Mi smo sve to gledali sa prozora i nikome nije bilo prijatno. Plašili smo se da ne nagrnu svi u zgradu i da nas ne povrijede. U međuvremenu nas je trglo i zvono na interfonu. Vidjeli smo da ispred stoje dva muškarca i dvije žene. Radnik obezbjeđenja im je rekao da može samo jedna osoba da uđe - prisjeća se doktorka.

Kako smo nezvanično saznali, vjerenica se predstavila kao rođaka Marije Šerifović kako bi ušla u bolnicu, ali je ona samo njena dobra prijateljica.

"Ona nije moja rođaka. U pitanju su moji drugari, to je sve", izjavila je Marija Šerifović za Kurir. 


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.