x

S kim da ostavim Cecu? Veljko Ražnatović otvorio dušu o svadbi, trudnoj Bogdani, a evo kad planira da se odseli od majke!

Veljko Ražnatović oženio se Bogdanom Rodić u novembru prošle godine, a prije toga par je saznao da će postati roditelji.

On je sada otkrio kako se osjeća povodom "pompe" koja se desila oko njegove svadbe.

"Svi kad se ožene ili udaju kažu kako je bilo magično. Ja sam se stvarno lijepo proveo sa najbližima, ali mislim da nisam toliko emotivan. Sestra i majka su plakale, meni je bilo prelijepo i to jeste najdivniji dan mog života, ali žene to doživljavaju drugačije", rekao je Veljko.

Poznato je da će za nekoliko mjeseci Bogdana i on postati roditelji, Veljko ne krije da jedva čeka da dođe taj dan i otkriva kako se njegova žena ponaša kao trudnica.


"Tome se radujem kao malo dijete. Oduvijek sam želio da mi prvo dijete bude muško. Anastasija je uvijek imala problem u životu. Šalim se, naravno. Plašili su me svi kada je trudnoća u pitanju, ali moja žena je divna i prava legenda, hvala Bogu", rekao je Veljko i otkrio da li priprema proslavu kada se Bogdana porodi:

"Pripremam pravo srpsko veselje sa svojim prijateljima, ali daleko od očiju javnosti."


Ražnatović je otkrio i da li u bliskoj budućnosti planira da se sa suprugom odseli od svoje majke Cece:

"S kim da ostavim Cecu? Kada se bude pojavio neko da je dovoljno muško da može sa mojom majkom barabar, ja ću tada da im dam privatnost ako budu željeli, ali do tada majku čuvam ja."

Svi kažu da se Veljko smirio na svim poljima, pa je otkrio da li je za to zaslužna njegova žena.


"Svi pravi papučari, kao ja, znaju kako žene biju. Moraš da dođeš kući rano. Ideš na trening, pa kuća-pos‘o-pos‘o-kuća", kaže Ražnatović koji živi u domu gdje su većinom u kući žene.

"Ja sam Srbin, ali da li je bilo teško Sulejmanu? Šalim se, naravno. Nauči se čovjek koga kada treba da izbjegava", zaključio je Cecin sin.

.

.

.

.

(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.