x

S kim je sve bila Ana Korać: Ovo je cijeli spisak, a zbog jednog imena, svi će zanijemiti! Za njega niko nije znao!

Još od prve sezone rijalitija "Zadruga", Ana Korać je poznata po tome što muškarce mijenja k'o čarape, iliti po tome što je skoro pa svakog ili svačijeg morala "da ovjeri". Da l je to samo poljubac, se.s, lagani peting, ili veza, čini se da je manje bitno. Međutim izvor blizak starleti za Espreso otkriva da ima i dosta onih koji se do sada nisu pominjali, i sa kojima je Koraćeva bila i van rijalitija, uvijek iz istog razloga.

- Anu zanima samo da li imaš pare, ali to nije ništa novo. Ne bira ona muškarce po izgledu, godinama ili nekim ljudskim vrijednostima, o tome je smiješno govoriti. Ona gleda samo koliko imaju dubok džep, i koliko se njoj to uklapa u njene svakodnevne prohtjeve. Ana nikada ni sa kim i nije bila u vezi. Ona nema veze. To su samo muškarci sa kojima ima se.s, i njih je uvijek više u istom trenutku, pa da ih ne bi nazivala kombinacijama, ona ih naziva prijateljima, i tako se štiti od etikete sponzoruše i pros..tutke. Ali džaba, kad se u tim nekim krugovima ljudi to zna. Pravo je pitanje - koga ona uopšte laže? Sebe? - počinje priču izvor za Espreso.rs i nastavlja:


- U momentu dok se viđala sa Karlom, koji joj ustvari i nije bio dečko kako ona tvrdi, nego ju je samo nabacivao raznim sponzorima sa kojima se onda ona "družila" za pare. Pa joj onda jedan kupi ovo, drugi ono, ovom traži za cipele, onom za k.kain, na koji je u to vrijeme bila poprilično navučena. Od Mijatova je recimo svakodnevno tražila pare "da se popravi". Ona se jednostavno je*e za svašta nešto, a ne samo i isključivo za pare, pa kad joj šta zatreba. Karlo nikada nije bio njen dečko, možda ju je i on ovjerio jednom ili dvaput, ali priroda tog odnosa je bila potpuno drugačija. Međutim odlučila je da kaže da je bila sa njim jer je Karlo faca, pa kapira da će to da joj digne cijenu i ugled među elitom. Ona jednostavno nije ničija djevojka, i sa njom niko ne želi da bude u vezi. Od nje svi žele samo jedno, i svi znaju čemu ona služi. Predstaviti nju da ti je djevojka - to je sramota u tim krugovima. Tako da to da je bila u vezi sa bilo kim, to je samo njena pokrivalica, i čista je laž - kaže izvor za Espreso i dodaje:


- Ona je u trenutku dok je spavala sa Filipom, spavala i sa još minimum četvoricom. Sa Karlom, sa Acom Lukasom. Kod njega je kući bila nekoliko puta, a jednom mu je nosila neke kolače. I on joj je valjda bio "drug". Mislim opšte je poznato da Lukas voli atraktivne djevojke, to za njega nije ništa neobično. Zna se već i da je bila s Darkom Lazićem. I šta mislite zašto on to neće da prizna? Naravno da ga je blam. Nju jednostavno poje*eš, i o tome ne pričaš u javnosti. Ovjerio ju je i mali Mirko Šijan. I sa njim je bila. Ona i kad bi htjela da kaže istinu, ne bi znala s kim je sve bila, ovo su samo neki od njih - tvrdi naš izvor i time završava priču.

Međutim Ani izgleda ovo nije dovoljno, pa je njen hobi između ostalog, kao što smo i sami imali prilike da vidimo preotimanje tuđih muškaraca.

I naravno, nikada ona nije kriva, nego žene čije je ljubavnike preotela. Ili bar voli da misli tako. Zato Ana uvijek za sebe ima opravdanje, a kako se u posljednje vrijeme izgubila u tome s kim je sve bila i s kim se poljubila, a sa kim nije, više ni sama ne zna šta priča, pa se u laži upetljala do guše.


Osim što je trenutno u vezi sa bivšim vjerenikom Aleksandre Subotić, kog je "skinula" čim je Subotićku izbacili iz rijalitija, Ana sada tvrdi i da nikada nije poljubila Anđela Rankovića, učesnika "Zadruge 1", i tadašnjeg dečka Teodore Džehverović sa kojom je bila u dobrim odnosima.

"Šaputali smo, nismo se nikad poljubili! Sve ostale ljude vi komentarišete! Vi pričate o nečemu gde niste ni bili prisutni! Družili smo se Anđelo, Teodora i ja, oni su imali problem na početku, ali je Teodora shvatila da između nas nema ništa", rekla je Ana.

Ipak, snimak koji već postoji govori drugačije. Koraćeva je gostovala u emisiji kod Ognjena Amidžića sa Teodorom Džehverović i Milanom Miloševićem pa je tom prilikom priznala da je do poljupca ipak došlo.


Ona međutim to sad demantuje govoreći kako je sa Anđelom bila samo u toaletu i kako se ništa više nije dogodilo.

Podsjetimo, Koraćeva je navodno bila i sa Slobom Radanovićem, bivšim mužem Kije Kockar zbog čega je puklo prijateljstvo.

Uglavnom ništa od toga svega nije priznala, iako za mnoge stvari postoje dokazi. Da može, Koraćeva bi vjerovatno negirala i da je sa Davidom u vezi. Možda joj u nekoj "Zadruzi 3" i tako nešto padne na pamet.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Espreso.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.