x

haos

Ša izgorio od bijesa kada je saznao za Mensura i Taru, a Mina tvrdi da mu se podsmijavaju!

Nenad Aleksić Ša imao je priliku da odgovori na pitanja publike i tako je saznao za izlazak svoje djevojke Tare Simov i Mensura Ajdarpašića.

- Kad bi hipotetički saznao da je Tara bila sa Mensurom i da su ti se javno podsmijavali, kako bi reagovao? - glasilo je pitanje.

- Ne vjerujem da je bila sa njim, ako su samo bili u istom društvom, ne remeti me - rekao je Ša.


- Mi znamo da se druženja sa Mensurom završe tvrda k...a. Ako nisu bili zajedno, onda je to zato što Mensur nije želio - rekao je Đedović.

- Znam da su zajedno i da mu se podsmijavaju, ništa neočekivano. Znam da su oboje slobodni i znam kako se ponaša. Meni su oni idealni - komentarisala je Mina.


- Imali smo sličnu situaciju sa Majom Marinković, pa znamo kako su završili, tako da me ne bi ni čudilo, nije isključeno da se nešto desilo između njih - govorio je Karić.

- Hipotetički mi se podsmijava neko kome plaćam 50.000 eura, kažeš da ćeš im se hipotetički us.ati u život! - dodao je Car.

- Ja nisam dečko indijanac da mi se neko podsmijava, ali ne želim da bilo koga napadam odavde, kad izađem, pričaću sa Tarom - odgovorio je Nenad.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.