x

iskren

Ša izgubio 300.000 eura za godinu dana: Reper ogolio dušu, otkrio sve detalje odnosa sa bivšom suprugom i da li su se vidjeli!

Nenad Aleksić Ša je otkrio šta je sve izgubio nakon izlaska iz Zadruge. Nenad je na samom početku otkrio kako se trenutno osjeća, nakon svih turbulencija koje je doživio u kratkom periodu.

- Mogu ti reći da sam dobro, s obzirom na sve što se izdešavalo. Izgubio sam dosta, i finansijski i emotivno, sve u par mjeseci, godinu dana... Ali dobro, to je sve život. Nikad nisam bio u nekom fazonu para i da me mnogo boli kad to izgubim, ali emotivno, to je ono što je najviše izgubljeno, pare uvijek dođu. Bavim se poslom koji volim, uspješan sam, ali kada bi pričali o cigri, izgubio sam oko 200-300 hiljada eura za ovih godinu dana, otprilike. Ali, znaš kako kažu, sve za ljubav – kaže Aleksić.


Ša se dotakao i svoje bivše supruge, Ivane, koju je javno prevario u "Zadruzi" sa zadrugarkom, Tarom Simov.

- Pazi, što se tiče bivše supruge, nismo se nijednom čuli po izlasku iz "Zadruge", ona ima svoj život, neka radi šta hoće, ima pravo na sve, ja se u to ne miješam. Svi su očekivali da se mi sretnemo, čak sam i ja mislio da će do toga doći, ali nema potrebe za tim. Oboje smo nastavili svojim putem, mada jeste mi bilo čudno to njeno viđanje sa Vladimirom Tomovićem, nije mi u njenom fazonu da se slika i snima, da se igra tih igara, a da li postoji neka emocija između njih, u to ne ulazim i ne zanima me – priča reper, pa dodaje:


- Riješili smo sve brakorazvodnom parnicom, nikoga nisam ostavio na ulici, ispao sam fer. Ne znam da li ćemo se ikada sresti, ali ako se to desi, nema tu šta puno da se objašnjava. Desilo se šta se desilo, to je život, ti srcu ne možeš da zabraniš u koga će i kada da se zaljubi, nisam ni prvi ni poslednji kome se to desilo. To je svakodnevnica, ali svi tu kriju, ali ja sam osuđen kao da sam ubio nekoga – kaže Nenad.


Aleksić se u razgovoru dotakao i slučaja koji je ovog ljeta sve ostavio bez teksta, kada je imao udes, kojem je prisustvovala i Simova.

- Što se tiče automobila, bio sam malo nepažljiv, došlo je neke rasprave tokom vožnje i desio se taj sudar. Šteta je bila ogromna, ali Bogu hvala, imao sam za novi, tako da sada vozim drugi auto, možda i bolji – otkriva Ša.

Reper je spomenuo i Mateju Matijevića, s kojom je Tara bila u emotivnoj vezi prije njega.


- To ne bi trebalo mene da pitate, jer sam u tom odnosu dao celog sebe. Da li postoje emocije prema Mateji sa njene strane, to morate Taru da pitate. Da li je naša ljubav bila prava, to može ona da vam odgovori. Vidjeli smo se za neke haljine, ja sam joj to odnio, vidio psa, nju, i nakon toga smo se razišli i prekinuli komunikaciju. Čuo sam da ima i dečka, ali ja sa bivšim djevojkama ne mogu da budem prijatelj, ili sam dečko ili ništa – kaže Nenad, pa nastavlja:


- Ne mogu da kažem da se sve totalno ugasilo, ali nakon tog saznanja da ima dečka, emocije nisu kao što su nekad bile. U prvom trenutku mi je bilo čudno da ima dečka, nije mi bilo svejedno, ali nakon dan-dva sam shvatio da idem dalje i samo sam okrenuo muzici, rekao je Ša u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

.

.

.


Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.