x

haos

Ša kanali svoju porodicu zbog Tare Simov! Zadrugari osuli paljbu po reperu, on udario na oca i majku: Nemaju prava da se miješaju!

Nenad Aleksić Ša imao je priliku da odgovara na pitanja publike, što je pokrenulo novi haos u rijalitiju.

- Nekad ti je bila bitna podrška porodice, pa si čekao podršku od njih da bi priznao emocije prema Tari, šta se desilo pa kažeš da ćeš progovoriti? - glasilo je pitanje.

- Od Peđe sam tražio potvrdu, jer njemu vjerujem. Ali ako kažem Kizi i Ljilji da se ne miješaju, nemaju prava, i da brinu o mojim finansijama. Konstantno rasprava sa njima, to traje cijeli život. Ali to je, ja radim jedno, a oni stalno pričaju kako treba da radim... Mi smo vezani, ali njihovo miješanje... Evo ti i u braku, svaka naša svađa, kad se desi? Poslije razgovora sa mojom kevom. To nije dobronamjerno, jer ne može da mi govori kako da se ponašam. Pa onda kaže da neće više, i onda opet isto. Konstantni pritisak koji imam od njih... - rekao je Ša.


- Hipotetički ako tvoj otac, svaku objavu o Tari lajkuje?

- To je Kiza, koji apsolutno nema pravo da se miješa u moje odluke, kako ću da radim. Nije samo za Taru. Ja sam odrastao sa Ljiljom, i tresu mi se noge, cijeli se tresem. To su teme o kojim ne želim da pričam. Nemoj slučajno da si se miješao u moj život i da kačiš gluposti na internetu! Prvo me blamira, godinama unazad, svašta piše - poručio je Ša.


- Vidiš šta ti radiš? Hoćeš da ukanališ svoju porodicu zbog Tare Simov! - vikala je Sandra.

- Ne, nego zbog cijelog svog života! Ovako sam ih držao! - ljutio se Ša.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.