x

shvatio da je pogriješio

Ša u suzama: Želi da vidi bivšu suprugu po svaku cijenu! Priznao da će se izviniti i njoj i Tomoviću!

Nenad Aleksić Ša je shvatio da je pogriješio i priznao da želi da vidi Ivanu Aleksić.

- Šta bi mali Nenad rekao velikom Nenadu? - glasilo je pitanje.

- To sam komentarisao sa Markom. Bio bi u nekim procentima ponosan, ali bi u većim procentima izgrdio velikog Nenada - rekao je Ša.


- Apsolutno sam siguran da je tako. Mi smo pričali u pušionici, totalno je bio iskren u tim pričama. Mislim da bi ga mali Nenad onako dječje prebio. Rekao mi je da bi u 60 odsto situacija bio ponosan, na ono što je uradio. On je gledao neke stvari koje mu se nisu svidjele u odrastanju, a on ih je ovdje uradio. To je ono što bi ga mali Nenad iskritikovao. Ne bi mali Nenad bio zadovoljan velikim Nenadom - dodao je Đedović.


- Taj veliki Nenad ne cijeni dobrotu nekih ljudi, ja sam neko ko nije navikao da su ljudi mnogo dobri. Uvijek se pitam šta, zašto... Zato tjeram dobre ljude iz svog života. Otjerao sam iz svog života osobu koja je 100 odsto bila dobra prema meni - poručio je Nenad.

- Ako je hipotetički Ivana ta koja je stupila u kontakt sa Tomovićem da bi mu se zahvalila što je branio ono što je trebalo ti da braniš, hoćeš li da se izviniš i njemu i njoj, posebno Ivani za riječi koje si izgovorio? - glasilo je naredno pitanje za Ša.


- Da. Ivana nikad ne bi mogla da uradi nešto da me povrijedi. To sam pričao da sebe operem. Znao sam da je to nemoguće. Razorilo me je kada mi je novinarka postavila pitanje zašto nisam htio da vidim Ivanu. Kada mi je rekla da je baš htjela, tu se desilo to nešto što mi je prelomilo u glavi i od tog trenutka mi nije dobro... Ja ne pričam o mirenju... Toliko sam g.vno bio, toliko je ponizio... I na sve to kao: "E, neću da te vidim"... I sa Mićom i Markom sam pričao, bar žena zaslužuje da sjednemo. Ja ne mogu da pričam... Ne mogu, majke mi. Ne mogu da se sastavim - rekao je Ša na ivici suza, koji je potom zaplakao.


- Meni je rekao da ne bi mogao da je pogleda u oči, da bi sagnuo glavu... Rekao mi je da ne zna šta bi joj rekao, da bi ga bilo sramota, da bi gledao u pod od sramota... Jer mnoge stvari koje je koristio u opravdavanju svojih postupaka nisu takve - dodao je Đedović.


- Ne pričam o mirenju, ali ne možeš da zamisliš koliko želim da je vidim - priznao je Ša.

- Isplači se, izbaci to iz sebe. Kad si već loše učinio, nije trebalo da govoriš one loše stvari poslije. Ja sam htjela da te osvijestim - istakla je Nadica.

- Sve što si ti pričala je istina, ali nisi na pravi način sa njim. On je malo sujetan, malo iskompleksiran... Za dopiranje do ličnosti, tvoj način je pogrešan, ali si u pravu - poručio je Đedović.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.