x

Šabanova nasljednica živi u vili od 700.000 maraka koja je pripadala jezivo ubijenom biznismenu: Ovo je tragična priča luksuzne kuće na Avali u kojoj uživaju Sanela i Zoran Bata Mirković!

Sanela Šaulić živi sa suprugom Zoranom Batom Mirkovićem u luksuznoj vili koja je smještena na Avali, a fudbaler ju je platio čitavih 700.000 maraka.

Velepna kuća se prostire na ukupno 50 ari, a nekada je pripadala uglednom beogradskom biznismenu Milenku Mandiću Mandi koji je 15. januara 2000. godine ubijen u hotelu "Interkontinental" sa Željkom Ražnatovićem Arkanom i Draganom Garićem.

"Otac mi je ostavio pet lokala, osam stanova i porodičnu kuću na Avali koju sam prodao fudbaleru Bati Mirkoviću. Sve sam potrošio, gledao sam na to kao na odvratne pare", rekao je tada Manda u jednoj ispovijesti.


"Kuću je od sina ubijenog Mande, Aleksandra Mandića kupio tada fudbaler Bata Mirković. Inače kuća je jedna od najljepših i dan danas u Srbiji, posjeduje ogromni bazen s masažerima i ogromno dvorište. Takođe, kuća ima kako fudbalski, tako i košarkaški teren, a projektovao ju je arhitekta iz Njujorka, kojem je za projekat plaćeno 100.000 maraka.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.