x

Šabanova udovica odbija da jede i spava, doktori joj prepisali sedative: Goca Šaulić u suzama doziva pokojnog muža, oni su svakodnevno uz nju!

Supruga Šabana Šaulića, Gordana Šaulić, od trena kada je saznala tragičnu vijest o smrti svog muža nije prestajala da plače i da ga doziva.

Šaulić je preminuo usljed komplikacija sa srčanom aortom, poslije jezive nesreće koju je doživio poslije nastupa u Njemačkoj. Gordana je u veoma lošem stanju, pa su joj ljekari prepisali sedative. Udovica kralja narodne muzike ne može ni da spava zbog čega su članovi porodice veoma zabrinuti za nju:


"Goca je veoma loše i svi su zabrinuti za nju. Odbija da jede i spava. Sinoć joj se slošilo ali su ljekari stalno u kući pa su joj dali lijek za smirenje kako bi bar malo odspavala. Stalno je u suzama i doziva pokojnog supruga", navodi izvor blizak porodici.


U dom porodice Šaulić neprestano pristižu brojni članovi familije, prijatelji, ali i Šabanove kolege, Gordana je i veoma iscrpljena. Ona ne može ni da ustane iz kreveta. Uz nju je svakodnevno kćerka Ilda i zet Bojan, kao i buduća snaha Danijela.

Kćerka Sanela i sin Mihajlo u Njemačkoj čekaju kako bi preuzeli tijelo pokojnog oca čija je obdukcija zakazana za četvrtak.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.